Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hatalmas csalódás után nőként tényleg elítélendő, hogy most legfeljebb szexkapcsolatot akarok?
Nem, nem ítélendő el, ez kizárólag a Te döntésed, magaddal kell megbeszélned mi fér bele az életedbe.
Viszont arra nagyon vigyázz,hogy egy nő nehezen áll meg a szexkapcsolatban kizárólag a szexnél, és ha érzelmet viszel bele esetleg ugyanolyan csalódás várhat Rád, mint ahonnan ide menekültél.
Nahát én meg azt hittem a nők csak éérzelemmel tudnak :O A pasiknál többek között ezért is főbenjáró bűn egy félrekamaty.
Adjak telszámot?
Hatalmas csalódás:)
talán nem fizette ki a részed az étteremben, vagy mi?:)
A problémát inkább az jelenti, hogy a pasi nem érti meg hogy nekem tényleg legfeljebb dugásra van szükségem, és ő szeretne többet.
Az exem a tudtomon és akaratomon kívül belekényszerített a harmadik szerepébe, mert állítása szerint már rég nem voltak együtt és ezt a színpadot nagyon szépen fel is építette... a probléma csak ott kezdődött amikor elszólta magát hogy megnősül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!