Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy a pasi egy hatalmas csalódás után fél egy újabb kapcsolattól?
Igen, velem most pontosan ez van.
19 éves vagyok, orvosi egyetemre készülök. Életem nagy szerelme utasított el és úgy érzem soha nem lesz már senkim az életben, mert nem fogom tudni őt elengedni végleg. Nem vagyok csúnya, lehetne és lehetett is volna más, de egyszerűen félek és nem akarok mással senkivel sem semmit. Talán évekig is eltart, nem tudom.
Nincs ilyen, csak a filmekben. Ez szimpla illuzió, neked és neki is, egy szerep amibe beleéli magát. Te pedig amilyen buta vagy részt veszel a játékban.
Ez a játék pedig nem más, mint az uralkodás első lépcsője.
Ha nem akar kapcsolatot, akkor nem akar, nincs vele több dolgot, mondd neki viszlát.
Jelen!
Sajnos elég nagy csalódás ért. Szeretnék egy új kapcsolatot, csak kicsit tartok az újbóli csalódás miatt. De aki mer az nyer.
21/F
Miért ne lenne?
(Ha te nő vagy és vársz rá, nem biztos, hogy ez az oka, amiért nem jár veled.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!