Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? :S Hatalmas csalódás. Hülye voltam? Vagy jobb is így? Képtelen vagyok összeszedni a gondolataimat.
Szombaton csókolóztunk a sráccal, úgy tűnt minden rendben, erre ma kérdezi hogy én ugye nem akarom folytatni..? Hát mindenre számítottam csak erre nem! Hát az biztos hogy így már nem akarom folytatni.. de annyira fáj, képtelen vagyok másra figyelni.. és még meg is nehezíti azzal a dolgot, hogy kijelenti háromszor hogy nagyon jó volt..különösen az a része a napnak amikor a csók volt..
Amúgy ma már egy másik csajjal láttam, meg amúgyis egy csomó csajjal van félreérthető viszonyban, szóval "tipikus" nőcsábásznak lehet mondani.. és én bedőltem neki :/ (jó ezeket még szombaton nem tudtam, mert akkor ismertem meg)
Le is lehet cseszni, hogy túl gyorsan engedtem neki hogy megtegye, de én is nagyon akartam :$ És akarom még most is..
Mi a francot tehetnék?? :S nem tudok haragudni rá, csak a csókjára vágyom.. :/ :( Ráadásul egy suliba is járunk, és még egy közös óránk is van..
Legszívesebben egész nap bőgnék de még az se megy :(:(
Köszönöm előre is a válaszokat..
17L
Közben kiderült, hogy több félreértés is volt.. már járunk :-)))
Köszönöm szépen a kedves válaszolónak ! :)
elsőő vagyok
De aranyos :) Sok boldogságot.
Köszönöm! <3
Aranyos vagy ^-^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!