Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az első randi, ha neten ismeri meg az ember másikat? Mondjuk talalka.hu, love.hu? Melyik a jobb? És hány emberrel találkozik az ember gyereke? És, ha csalódás az első randi?
A én is neten ismertem meg a barátom, 10 hónappal ezelőtt. Szerintem az ilyen randikon is az a legfontosabb hogy add magad, mert ha később lenne is folytatás, már az elején elronthatod azzal, hogy másnak akartál látszani mint aki vagy.
Szerintem ilyen randikor alap hogy legyen nálad:
1,pénz ( nem bizos hogy meghív ha beültök vhova)
2,telefon( beszéld meg vmelyik bnőddel hogy ha nagyon gáz a helyzet te megcsörgeted, ő meg hívjon vissza , és így meg tudsz "szökni" )
3,rágó(sok sétálgatás közben megérkezhet a kellemetlen szájszag)
4,és a legfontosabb, a randi előtti készülődésben ne változtass semmit(ne aznap menj fodrászhoz/körmöshöz, vagy próbálj ki új sminket, mert az balul sülhet el)
A csókról annyit hogy attól hogy tetszik valaki, találkozol vele, attól még nem kell a nyakába borulnod az első randin, tehát szerintem azzal még várj.
(magánvélemények voltak)
Sok szerencsét a randihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!