Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon sok 11 év két ember között?
ha te 12 vagy, ő meg 23 akkor kicsit ciki. ha 20on felül vagy, akkor azon a véleményen vagyok, hogy el tudod te is dönteni. vagyis ha szereted nem az fog érdekelni hogy ciki e vagy sem.
22 vagyok, 34 a barátom. senki nem veszi észre, én idősebbnek nézek ki, ő pedig sokkal fiatalabbnak. de nem érdekelnek a többiek véleménye, mert én őt szeretem.
szerintem nem arra gondolt hogy közte és az apja közt 11 év van..
Amúgy attól is függ hogy most hány évesek vagytok.
Köszönöm a válaszokat!!! :DD
Ja és nem apa és lány közt kérdeztem xd
Najó, ez most lehet kicsit tudományos lesz..
Szerintem nem a különbség, hanem az arány számít.
Ezalatt azt értem, hogy oszd el a fiatalabb kort az idősebbel. Minél közelebb van az 1-hez, annál "jobb" azaz annál inkább mondható annak h kb egyidősek, összeillenek korban.
Ezért van az, hogy a 8 és 18 éves páros eléggé torz képet alkotna (8:18=0,44) viszont a 28 és 38 éves kombó már nem igazán vészes (28:38=0,74) pedig mind2 esetben 10 év volt a korkülönbség.
Ezért kérdezik, hogy hány éves vagy..
De ne aggódj, az arány folyton növekszik (a különbség nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!