Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy hatalmas csalódás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hatalmas csalódás után nőként tényleg elítélendő, hogy most legfeljebb szexkapcsolatot akarok?

Figyelt kérdés

2017. máj. 20. 15:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
31%

Ágnyeszka tanárnéni! Kamatyolás helyesen, nem kamanyolás!

Okos...

2017. máj. 20. 15:46
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Ó bocsánat! A tanár is ember. Köszi a bókot! 😊
2017. máj. 20. 15:50
 13/21 anonim ***** válasza:
38%
Nagyon szívesen! Még két bók és randi! ;)
2017. máj. 20. 15:51
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

"A problémát inkább az jelenti, hogy a pasi nem érti meg hogy nekem tényleg legfeljebb dugásra van szükségem, és ő szeretne többet."

A mocsok roh@dék!! Az ilyen nem is ember.Még jó ,hogy a dugópajti tetszés szerint helyettesíthető!!Hol a probléma miss érzelemmentesség?

2017. máj. 20. 15:56
 15/21 anonim ***** válasza:
3%
vibrááááááááááttttttttpooooooooooooorrrrrrrrrrrrrr
2017. máj. 20. 15:56
 16/21 anonim ***** válasza:
11%
A szexkapcsolatban általában az egyik fél többet akar, itt, ahogy írod, a pasi. Ez sem jobb, mintha Nálad jelentkeznének érzelmek. Én így biztos nem mennék bele.
2017. máj. 20. 15:59
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem
2017. máj. 20. 16:22
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen. Számomra a tudatlanság netovábbja.
2017. máj. 20. 16:58
 19/21 anonim ***** válasza:
67%

Elítélendőnek éppen nem nevezném (hiszen ki az a szeplőtelen, aki ítélkezhet fölötted?) de nem is helyes. A csalódásból tanulni kell. Végiggondolni, hol volt benne az én felelősségem, és jó mélyen elraktározni az agyamban, hogy legközelebb ne forduljon elő.

Egy szexkapcsolat kényelmes, de felszínességre nevelő dolog. A baj az, hogy SEMMI kényelmes sincs az ember életében, amiért később ne kellene súlyos árat fizetnie. És felszínességre nevel, mert kizárja az érzelmeket. Ezt könnyű megszokni, és később is, ha bármi probléma adódik egy párkapcsolatban, ide fogsz menekülni. S közben szépen eloson melletted az élet.

2017. máj. 20. 17:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Ágnyeszkát én is legyűrném.
2017. máj. 20. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!