Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire elítélendő szerintetek, ha valaki netes forrásokat, magazinokat olvasva akar igazi férfivá/nővé válni?
Sokat hallja, olvassa, hogy manapság ritka az igazi, nagybetűs férfi/nő. Úgy érzi, hogy szeretne ilyenné válni, de ez nem jön neki belülről, hanem úgymond "képzi magát".
A neten ilyen témákkal foglalkozó írásokat olvas(pl. Csernus doktor, de nagyon sok ilyen blogot is lehet találni), vagy pl. a nők a Cosmopolitant, Nők lapját, stb., hogy az ott leírtakat megfogadva, az ott felvázolt módszereket, tanácsokat követve válhassanak ilyenné. A hölgyek pl. megpróbálnak finomabbá, törékenyebbé, nőiesebbé válni, a férfiak pedig határozottabbá, dominánsabbá, talpraesettebbé, hogy ezúton jobban tudjanak bánni a nőkkel vagy éppen jobb partnerek tudjanak lenni a párkapcsolatukban.
Mennyire baj ez, ha valaki külső forrást vesz igénybe azért, hogy férfiasságában/nőiességében fejlődni tudjon? Vagy ez így nem működik, mert ennek belülről kell jönnie? És ha nem jön, az egészet megette a fene? Mi a véleményetek erről?
Nő vagyok és szeretek talpraesett lenni. Ez vagyok én. A társadalom tette kategóriákba a tulajdonságokat.
Azt pedig ne felejtsd el, hogy mind emberek vagyunk hibákkal. Azért mert valakinek kiadják könyben a véleményét, nem lesz feltétlenül igaza. (Most nem a Csernus ellen, úgy általában. )
Hogy nincs onallo gondolata. Buta.
Es hogy nem er sokat.
#4 Ha a legtöbb ellenkező nemű számára ő igazivá tud válni, az neki már elég. A nagy számok törvénye ilyenkor már azért meghozza a sikert.
#5 Nem lehet, hogy a cikkek rendszeres, éveken keresztül történő bújása végül teljesen átformál valakit? Ha igyekszik tartósan az ott leírtakat követni, olyan módon élni, a másik nemhez hozzáállni, akkor szerintem a személyisége is változhat.
Aha, csakhogy itt be szoktak ilyeneket linkelni, csajszi újságból, hogy mivel lehet a pasikat levenni a lábukról. A pasik meg hülyére röhögik magukat.
De ha te nem akarsz határozott lenni, csak egy mimóza kis szerencsétlen, lelked rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!