Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
éreztétek már azt hogy nem a megfelelő emberhez mentetek hozzá? és mit lehetne tenni? Ha nem jol valasztottam
Házas ember ezt legalább egyszer érzi az életében. :)
Azt már nem tudom van-e köze, hogy nem jó a ruha...
Nem volt tökéletes a ruha? Akkor mindenképp válj el és menj újra férjhez :S
MIt lehetne tenni? Elfogadni a döntésünket, vagy elválni
Egy ruha miatt új esküvő?? Nálad valami nagyon nem stimmel ha csak ezért mész férjhez...
Szerintem legközelebb válassz egy tökéletes ruhát és magához a ruhához menj férjhez...Hiszen neked ez a kell a boldogsághoz..nem igaz?
Egyetértek az első válaszadóval. Az esetek 90%-a átéli ezt legalább egyszer a házasság alatt.
Azt meg neked kell tudnod, hogy ez a gyanú, ami felmerült benned, milyen erősen él .Még változtathatsz ezen, ha nem felel meg neked. Egyébként mióta vagytok házasok?
Szerintem, hazudik, aki azt mondja, hogy 1x sem érezte.:)
Valami miatt őt választottad, nem?
Nem a ruhán múlik, az "ember addig nyújtózkodjon ameddig a takarója ér"!
Én is szívesebben tartottam volna az esküvőmet a Mátyás templomban, vagy szívesebben hívtam volna meg a szeretteimet a Gundel étterembe, szívesebben élnék egy milliomos mellett, akinek szülhettem volna akár három csemetét is, vagy én is szívesen utazgatnék évente 2x-3x külföldre, de az én választottam mellett másképpen alakult minden.
Igaz, az együttélés során kiderülhet, hogy felszínesen ismerted, és Te "nem ilyen lovat akartál"!
Akkor gyorsan, és barátságban el kell válni egymástól, addig amíg még nincs gyermek, mert a végén még ő is szenvedne az elvált szülők között!
Ezzel megadod a lehetőséget mindkettőtöknek arra, hogy olyan embert válasszatok, aki feltétel nélkül szeretni tud benneteket és még időben új életet kezdhettek.
Nem érdemes javítgatni az életeteket, mert abba még mások is belefognak szólni (szülők, szomszédok, barátok, munkatársak), és még rosszabb lesz, meglátod?
Még jobban elbizonytalanítanak.
Akkor más a helyzet, ha úgy szól bele más, hogy Ti összefogtok egymásért, és mindig kiálltok egymás mellett, megvéditek egymást!
Most elgondolkodtattalak egy kicsit, de szerintem így idegenként őszintébben beszélnek veled az emberek, nem próbálják óvni a kis lelkedet, hanem egyenes beszédet kapsz!
Szép és élményekben gazdag házaséletet kívánok Neked!
Már 2 hónap után ilyen gondolataid vannak?!
Az esküvő előtt együtt éltetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!