Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érv kell ahhoz, hogy a gyermek elhelyezési perben az apa kapja a gyerekeket? 9 és 7 évesek, az anya megfelelő körülménye között él.
Hacsak nem lóg épp ki nyolc fecskendő az anya karjából,akkor neki fogják ítélni a gyereket.Csak akkor veszik el tőle,ha bizonyítottan teljesen alkalmatlan a felnevelésükre.Egy gyermekelhelyezési perben az apa 0% eséllyel indul.(ennyit a nők hátrányos megkülönböztetéséről...)
Hacsak nem tudja korrumpálni a bírót,akkor az apa valószínűleg elveszti a pert.
Szia!
A gyerekelhelyezésnél millió körülményt vizsgál a bíróság, nincs automatizmus és nincs elfogultság sem. Minden egyes eset más és más, nincsenek sztereotip ítélkezések.
A te esetedben sem lehet biztosra megmondani előre, hogy mi lesz a helyzet.
Feltételezem, arra fog hivatkozni az apa, hogy ő jobb anyagi körülmények között van - de ahogy a Legfelsőbb Bíróság 17. irányelve is tartalmazza, ez csak egyetlen körülmény a sok közül és önmagában nem alapozza meg azt, hogy a gazdagabb szülőnél kell elhelyezni a gyereket, szóval, ez kevés.
Nos, ha a gyerekeknek van testvérük is, akkor nehezen fogják elválasztani őket tőle - a család egysége egy fontos körülmény, erre nyilván hivatkozni fog az anya ügyvédje.
Ahogy már írtam, nem anyagi kérdés a gyerekelhelyezés (az előbb is én írtam ezt), a gyerektartásdíj leszállítását pedig lehet kérni, ha úgy tűnik, hogy nem a gyerekekre költi a pénzt az asszony.
Még mindig én: a helyzet az, hogy a 3 év nagy idő, azalatt a gyerekek hozzászoktak bizonyos körülményekhez, lakáshoz, ezt kevésbé szívesen változtatják meg a bíróságok, mintha most lenne a tényleges elhelyezés.
Egyébként - ha megkérdezhetem -, miért lakik az anyuka a gyerekek lakásában? nem volt vagyonmegosztás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!