Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői fogadásra ez a menü megfelelő szerintetek? Vagy túl sok? 100 emberre kell.
Svédasztalra gondoltunk.
Levesnek:
Újházy tyúkhúsleves
Tárkonyos raguleves
Francia hagymaleves
Hideg előételnek:
Libamájpástétom
Sajttál
Főételnek:
Mézes-mustáros csirke
Borjú-bécsi
Harcsapaprikás
Mandulás pisztráng
Köretnek:
Burgonyapüré
Kukoricás-rizs
Saláták
Desszertnek:
Fehér csokoládébevonatos friss eper
Gyümölcs-saláta
Torta (Fekete-erdő, csoki, túró, Eszterházy, Oroszkrém)
Utóételnek:
Töltött-káposzta
Nagybátyám szakács, unokatesóm meg cukrász, ők ingyen megfőznek/sütnek mindent, csak az alapanyagot kell kifizetnünk.
Teljesen rendes szokásos esküvői menü.
Jól van ez így. Ebben mindenki fog megfelelőt találni..:)
Szerintem a mézes-mustáros csirke nem kell :) A többi nagyon rendben van! És plusz jó pont,hogy svédasztalosra csináljátok,így mindenki annyit ehet,amennyit szeretne!
(én nemrég voltam rongyrázós esküvőn,kihoztak 6 személyre egy jó nagy fehér tálat,aminek csak az alján volt 2-3szem hús+némi pörköltszaft...nagyon sóherok voltak,pedig 10.E fölött volt személyenként a vacsora..)
Hú vazze!
Igazán meghívhatnál!:-)
Én tuti szűkíteném.
Levesnek elég a hagymaleves meg valamelyik húsos. Az előétel az tök jó, a főételek közül is kihúznék egyet, valamelyik halat - illetve tájékozódni kéne, van-e vega a bandában, és valamelyik halat pl. rántott vagy sült zöldséggel helyettesíteni.
Desszertből a gyümölcssalit kihúznám. És csak egyféle torta kéne.
De ez a Ti esküvőtök, az legyen, amit akartok, meg amit megengedhettek magatoknak.
A torta több emeletes lesz, és úgy gondoltuk, hogy mindegyik "emelet" más ízesítésű lesz. Így mindenki tud enni olyat, amit szeret!
A vega ötlet tetszik, köszi :)
talán rántott sajt és rántott gomba lehetne.
Jaaa, úgy jó a torta. :)
(Én is vega vagyok, ezért tűnt fel, hogy kéne valami zöld. :)
(Mondjuk azt figyeltem meg, hogy ha egy társaságban egyedül én vagyok vega, akkor is a vega cuccok fogynak el leghamarabb, szóval nem fogtok befürödni vele.)
Mondjuk a püré helyett lehet én is valami fűszeres sültkrumplit adnék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!