Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői fogadásra ez a menü megfelelő szerintetek? Vagy túl sok? 100 emberre kell.
Svédasztalra gondoltunk.
Levesnek:
Újházy tyúkhúsleves
Tárkonyos raguleves
Francia hagymaleves
Hideg előételnek:
Libamájpástétom
Sajttál
Főételnek:
Mézes-mustáros csirke
Borjú-bécsi
Harcsapaprikás
Mandulás pisztráng
Köretnek:
Burgonyapüré
Kukoricás-rizs
Saláták
Desszertnek:
Fehér csokoládébevonatos friss eper
Gyümölcs-saláta
Torta (Fekete-erdő, csoki, túró, Eszterházy, Oroszkrém)
Utóételnek:
Töltött-káposzta
Nagybátyám szakács, unokatesóm meg cukrász, ők ingyen megfőznek/sütnek mindent, csak az alapanyagot kell kifizetnünk.
Grill-zöldség az lesz köretnek (elfelejtettem írni).
Tudnátok írni jó vega kajákat, amiket sokan szerethetnek?
Szerintem sem kéne kétféle hal, bőven elég egy is, helyette meg lehetne rántott sajt, azt mindenki szereti.
Egyébként minden rendben van és sok boldogságot! :)
Levesből elég lenne 2-féle, húsos és vega.
Főétel: 1 halas elég, és legyen valami vega is, ha valaki nem szereti a húst ill. a halat
desszert: vagy eper vagy sali, a kettő együtt sok. Torta is lehetne kevesebb, és esetleg a töltött káposztával együtt jöhetne rétes. A sok édesre a savanyú (pl: meggyes rétes) jól eshet.
(Hideg előétel szerintem felesleges, a levesre és a főételre fognak koncentrálni, ráadásul elég bőséges is...nem beszélve a töltött káposzta lehetőségéről.)
Üdv és sok boldogságot!
Akkor a harcsapaprikás lesz törölve, helyette valami vega-tál (karfiol, patiszon, gomba, sajt).
Sültkrumpli az jó ötlet, eszembe sem jutott!
Somlói helyett tiramisu? Azt nagyon jól tudok csinálni, és nem is drága.
Mehet a tiramisu.
Zöldségnek rántott jó, ha sült zöldség is lesz. Vagy lehet valami vega egytálétel féle, rakott zöldség vagy ilyesmi, bár a rántottakat jobban szeretik általában az emberek. Azt a nem vegák is jobban megeszik, a rakott zöldségeket gyakran nem szeretik...
Rétesből mennyi kell kb.?
Ízre milyenre gondoltál? Csak meggyes, vagy esetleg más is (almás, túrós,...)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!