Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom egy boldog, jó párkapcsolatban élő házas nőtől, hogy bejönnék neki ? Nem akarnék rámászni, csak érdekel milyen jelei vannak
Figyelt kérdés
nov. 28. 07:45
1/3 anonim válasza:
Szerintem örülj, hogy nem tudod és nem bizgat annak a tudata, hogy bejössz neki. Ne játssz a tűzzel mert megégeted magad.
2/3 anonim válasza:
Ha valóban akarna, oda menne hozzád, aztán jelezné, hogy jó lenne meginni egy kávét
3/3 A kérdező kommentje:
Elromlik az irodában a számítógépe, a kávéfőzője, a villanykapcsoló, vibrál az izzó, szar a széke, mindig talál valamit, amivel az irodába csalhat, javítsam meg, és beszélhet.
Megmondtam neki, hogy nagyon bejön nekem, nagyon szexi, helyes nő, de köztünk semmi nem lesz. Ezen nem sértődhet meg, mert van rendes jó párja. Én meg keresem a komoly, hosszútávú páromat.
nov. 28. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!