Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek van egy férfi aki jóval idősebb nálam apám lehetne nős nagyon megkedveltem találkozgatni akar rólam elmondtható h van tartásom szex terén nem vagyok elég tapasztalt és nagyon szép csinos lány vagyok környezetembe mindenki csodálkozik hogy?
Figyelt kérdés
Nincs még barátom mindenkit elutasítok de viszont ez a férfit nagyon meg kedveltem melette biztonságban érzem magam vele más minden félek h bele szeretnék utána meg hoppon maradnék hiszen kislány vagyok még hozzá 22/L helyemben mit tennétek?tegnap 23:26
1/11 anonim válasza:
Hát nem kéne vele foglalkozni mert nős, mert apád lehetne, mert rá fogsz fázni nagyon. De ha neked megéri akkor hajrá! Erre mást nem lehet írni. Azt írod, hogy csinos vagy, nem adod magad könnyen és mégis szerető leszel. Pszichológus kéne neked mert valószínűleg apakomplexusos vagy és nincs önbecsülésed ha neked elég a szeretői státusz.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék szerető lenni de annyira össze vagyok zavarodva
tegnap 23:31
3/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem h apakomplexusom lenne mert eddig még soha nem vonzóttam idősebb férfihoz
tegnap 23:33
4/11 anonim válasza:
Pedig az leszel mert neked elég az, hogy kedveled és ő találkozni akar veled. Holott szerelmen alapuló kapcsolatban kéne lenned amelyben barátnő lehetsz, nem kell osztozkodni rajta, nem kell titokban találkozni. De amúgy mégha nem is lenne foglalt akkor sem illene hozzád mert a korkülönbség ott van és mindig inkább a lánya lennél a párja helyett.
5/11 anonim válasza:
Ez nem egy kérdés. Te már tudod mi lesz a vége lejön ebből.
6/11 anonim válasza:
"félek h bele szeretnék utána meg hoppon maradnék"
Szerintem jól látod a helyzetedet, minden esélyed megvan arra, hogy így lenne.
8/11 A kérdező kommentje:
1 csókot szeretnék tőle és meg mondanám neki h nekem ez nem fér bele nem leszek szerető
ma 00:00
9/11 A kérdező kommentje:
De jó a válaszaitok elkap a nevetés mert igazatok van😀🤦♀️
ma 00:02
10/11 anonim válasza:
"meg mondanám neki h nekem ez nem fér bele nem leszek szerető" - Miért kéne bármit mondanod? Kérte? Kérdezte?
A csókot halaszd el egy évvel, akkor majd máshogy gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!