Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nőknek miért vannak nyugati igényeik?
Nagy ház, nagy, fiatal autó, nyaralások, méreg drága étrend, rengeteg pénz ruhákra.
Ezekhez nyugati fizetés kell, mi meg egy kelet európai csóró ország vagyunk.
El vannak kicsit varázsolva nem?
54: milyen 30 ezer törlesztő? Tudod te, mennyive kerül manapság egy lakás, milyen kamatra adnak hitelt? Hagyjál már az évekkel ezelőtti dolgokkal, tök lényegtelen, mert most rohadtul nem az van. 3 éve vettünk házat, 14 millió hitel, 20 évre havi 78 ezer. Ha most akarnánk ezt a házat megvenni, már nem tudnánk, és 14 millió hitel 20 évre momentán sokkal több lenne, mint 78 ezer havonta.
"Szóval itthon is lehet boldogulni csak az igényekből kéne visszább venni"
Én amúgy ettől falnak megyek, hogy ebben az országban az a mentalitás, hogy ne legyenek igényeid, vegetáljál, legyen az elég neked, mit akarsz te minőségi életet. Nehogy véletlenül fejlődjünk, és itt is lehessen kényelmesen élni, nem nélkülözve, nem hónapról hónapra.
én nem akarok hitellel legatyásodni, tehát valamit valmiért alapon a spórolással ez kiváltható, már aki tud spórolni. zöldhiteles vagyok 2,5% csak a törlesztőm, de nem mondta senki, hogy kötelező a drágábbat felvenni.
-Nálam az számít mennyi marad zsebben a kötelező kiadások után. Ha hitellel csöcsölnék, akkor én is kapálnék, hogy kűfőd, de ha mindent összeadunk ugyanott vagyunk, mint te aki kimész és hitelezel 20 évig, ellenben mint én aki kevesebbet keres, de a hitele is jóval kevesebb. Ez csak matek.
"Szóval itthon is lehet boldogulni csak az igényekből kéne visszább venni"
Már miért kéne visszább venni? Inkább tedd oda magad a munkában, és keress többet. Én építőiparban megkapom a napi 50 nettót, aki meg elcigizget meg ül, lébecol, megkapja a 20 ezret - szerinted a vállalkozónak melyik éri meg jobban? Az emberek hozzáállásával van a baj, mindig mindenki csak nyavalyogni tud, a helyett, hogy változtatna a helyzetén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!