Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nőknek miért vannak nyugati igényeik?
Nagy ház, nagy, fiatal autó, nyaralások, méreg drága étrend, rengeteg pénz ruhákra.
Ezekhez nyugati fizetés kell, mi meg egy kelet európai csóró ország vagyunk.
El vannak kicsit varázsolva nem?
Az életem alakulására az országvezetés csak egy elenyésző szeletét teszi ki. Magyarán aki akar a jég hátán is megtud élni nem is akárhogy. Mindenhol a világban vannak szegényebbek, közép és felsőosztály. Nincs kőbe vésve, hogy nem tartozhatsz egy magasabb szintű csoport közé anyagi szempontból.
Az életem nekem is hullámvölgyes. Vannak jobb és rosszabb időszakok, de ha van rosszabb attól még nem nyugszok bele, hogy ez így is maradjon. Ugyanez lenne a mentalitásom kint is, mert ott sem lenne másabb az élet. Ott sem csak vidámság van és "mindenfasza".
Jaj az egyik incelke már megmagyarázta, hogy minden nő aranyásó. Ha jól keres, akkor azért, mert csóró pasival nem jön össze. És a szegény nő se jön össze csóró pasassal.
Itt mindenki aranyásó, aki nem otthon akarja az urát kiszolgálni munka mellett, akinek van igénye egy kis nyaralásra akár itthon, akár belföldön.
"Magyarán aki akar a jég hátán is megtud élni nem is akárhogy."
Persze, most is meg tudok, csak már kezdem unni, hogy itt folyamatosan széllel szemben pisálás az élet, és állandóan újratervezni, meg küszködni kell. Örülök, hogy neked az ország vezetése nem befolyásolja nagymértékben az életedet, én egyéni vállalkozóként csak 3x terveztem az életem újra miattuk az elmúlt 1-2 hónapban, és még hónapokba fog tellni, hogy újra felépítsem, amiért az elmúlt években dolgoztam, és most szétcseszték nekem. És mi a garancia arra, hogy jövőre egy újabb remek törvénnyel nem cseszik szét újra? Semmi. Na mindegy, tényleg nem akarok itt politizálni, de tény ami tény, hogy ez az ország egy nyomortanya a környezetéhez képest, egyre nehezebb itt boldogulni, és bár lehet 467x újratervezni, nekem semmi kedvem azért küszködni folyamatosan, hogy meg tudjak élni egy alapvetően szar helyen.
"Magyarán aki akar a jég hátán is megtud élni nem is akárhogy."
Miért lennék olyan hülye, hogy vergődök A helyen, ha a tehetségemből és a lehetőségeimből futja egy jobb, békésebb életre B helyen?
"Én építőiparban megkapom a napi 50 nettót, aki meg elcigizget meg ül, lébecol, megkapja a 20 ezret - szerinted a vállalkozónak melyik éri meg jobban?"
Mondjuk nem mindenki birja a fizikai melit szusszal.....
38F incel
Te semmit sem bírsz. Sem a fizikai, sem a szellemi melót. A programozóra is azért köpködsz meg az épízőiparban dolgozóra is.
Valójában csak egy ócska lusta retek vagy. Mellé meg irigy is.
"A programozóra is azért köpködsz meg az épízőiparban dolgozóra is"
Te kopkodsz a kollegaidra, nem vetted eszre? :)
38F incel
78
De, tudhatom, mert már kinn vagyok. Aki meg sem próbál más alternatívát, az tényleg nem tudhatja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!