Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek hogy kialakuljon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy kialakuljon ebből valami?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel egy ideje nezzuk egymast, de hallottam mastol, hogy tetszem neki. Ő is tetszik nekem nagyon,a tekintetevel, a kisugarzasaval megfogott, de amikor meglátom olyan beszari leszek, hogy egy mosolyt se tudok elereszteni, csak nézünk egymás szemébe hosszasan aztán köszönünk egymásnak. Nem magyar, angol nyelven beszél, de én is beszélem a nyelvet. Multhet pénteken mikor ment haza jó hétvégét kívánt(a hellon kivul nem szokott semmi mast mondani) annyira lefagytam, hogy magyarul mondtam neki, hogy "neked is" nagyon meglepődtem mert erre magyarul ő is azt mondta, hogy neked is..(Lehet valakitől hallotta honnan származom, vagy nem tudom..) De akkor már háttal volt nekem és ment lefelé a lépcsőn. De most hétfő óta, olyan mintha kerülne engem valamiért, a tekintetem is kerüli, akkor néz csak ha azt hiszi nem latom, ha ránézek elkapja a pillantását. Talan valamit elrontottam? De amikor megy el, mielőtt köszön elég hosszasan végig a szemembe néz. Kedden szintén nézett,amikor azt hitte nem látom, mikor ránéztem oldalra pillantott, aztán vissza pillantott ram, a szemembe nézett és egy kicsit enyhén felfelé bicentett a fejével, mint amikor valakitől azt kérdeznéd, hogy mi a helyzet, vagy mi van? De nem bunkó arcot vágott hozzá. Reflexből én is ugyanezt tettem, elmosolyodtunk mindketten, aztán lesutotte a szemet es mosolyogva csovalta a fejet, hogy "nincs semmi". Ritkan mosolyog amugy. Vagy csak en nem latom. Mindig eltervezem hogy leszolitom, de komolyan felnott no letemre, ha meglatom teljesen lefagyok.. Se kep se hang. Egyszerűen nem tudom reflexbol ravenni magam, hogy a hellon kivul hozza szoljak.. Sosem volt velem ilyen meg... Probalom magam ravenni a beszelgetesre, de nem megy.. Talan tole kellene valami batoritas.. Arra gondoltam ha mar teljesen lefagyok es nem tudok hozza szolni, egy cetlire annyit irok, hogy " jobban all amikor mosolyogsz" es oda adom neki koszoneskor aztan tovabb megyek. Ha kisul ebbol a dologbol valami, akkor jo, ha nem akkor elengedem aztan maximum nezzuk tovabb egymast... Valakinek van otlete?
febr. 14. 01:32
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Hány éves vagy?
febr. 14. 01:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Inkább ejtsd el a zsebkendődet. Na jó csokit hajcsatot vagy bármit amit segít összeszedni.
febr. 14. 01:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hú, ez a cetli borzalmas ötlet.

Talán én vagyok rosszul összerakva, de úgy gondolom, hogy egy férfi számára a szemezés elég jelzés ahhoz, hogy tudja léphet irányomba.

Arra nem gondoltál, hogy nem akar tőled semmit?

febr. 14. 03:46
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

"Arra gondoltam ha mar teljesen lefagyok es nem tudok hozza szolni, egy cetlire annyit irok, hogy " jobban all amikor mosolyogsz" es oda adom neki koszoneskor aztan tovabb megyek."

Ezt nagyon ne!😀😀😀 Dedós kategória!🤦🏼‍♀️ Szerintem előbb egy pszichológussal beszélj, mert ez a folytonos "lefagyás", szorogás nem egy egészséges személyiségre vall. Szerintem te kapsz elég jelet, hogy bejössz neki, de kételkedik , hogy ez kölcsönös, mivel nyomi módjára viselkedsz...

Ne félj tőle, nem harap!

febr. 14. 06:06
 5/12 anonim ***** válasza:
51%

Ez a cetlis dolog ilyen, mintha 14 éves lennél, biztos jó kategóriába írtad a kérdést?

Egyszer kétszer megértem hogy lefagysz, ha még nagyon tapasztalatlan vagy, változás viszont csak akkor lesz, ha cselekszel. Ilyenkor gondolj arra, ha nem lépsz, másé lesz a férfi és onnantól esélyed nincs.

febr. 14. 07:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát neki kéne téged leszókítani. Mosolyogsz rá, szemezgetsz, köszönsz. Ettől többet mit akar még? Ha nem bírod ki akkor ha megvan a köszönés, kérdezd meg hogy van blabla. Ne cetlizgess, marha gáz! :D
febr. 14. 07:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát a hosszas egymás szemébe nézés az egyértelmű jel egy férfinak. Még ha ezt önbizalomhiánnyal is teszed, akkor is.

De keresheted a társaságát bármilyen ürüggyel amúgy. De legjobb egy közös ebéd vagy kávé, vagy cigi/levegőzésszünet, vagy ilyesmik

febr. 14. 07:21
 8/12 anonim ***** válasza:
66%
Altalanos iskola also tagozataban csinaltunk ilyet. Gyrek vagy meg a kapcsolathoz, hagyd elmenni a pasit. Ugy sem lenne hosszu ez a kapcsolat.
febr. 14. 07:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Biztos fél a szexuális zaklatás vádjától. Vonj be vkit, hogy neked is bejön, lépjen ha akar. Nyúlbéla.
febr. 14. 07:34
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez vmi telepatikus kapcsolat hogy azt kell lesni mikor néz meg miert es erről szol?
febr. 14. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!