Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nőknek miért vannak nyugati igényeik?
Nagy ház, nagy, fiatal autó, nyaralások, méreg drága étrend, rengeteg pénz ruhákra.
Ezekhez nyugati fizetés kell, mi meg egy kelet európai csóró ország vagyunk.
El vannak kicsit varázsolva nem?
Nektek miért vannak nyugat-európai nőkre igényeitek? Akik instán pózolnak, tiktokon cukiskodnak, meg onlyfanon árulják magukat? És a szutyok magyar fizetésből nézz ki ugyanúgy! 2 milla a cici, az orr 1m, a szájfeltöltés párszázezer. Fodrász havi 100 ezer, kozmetikus szintén, plusz szoli, pedikűr, manikűr. Egy high end arckrém 120 ezer, a sminkcuccok darabja 40-50! És hol a ruha meg a cipő?
Egy kocsi meg egy ház árát költsem magamra, hogy a Kiss Pista szemében én legyek a basic punci, akivel beéri, amíg Ariana Grande foglalt.
"válság mert ez csak a kezdet lejjebb adjàk hidd el.nemlessz itt nagyarc..."
Mucuka. A lúzerek is lejjebb kerülnek, a hiearchia megmarad.
"Kellene a fenének egy ilyen mű szutyok.."
Ja, persze, mindig ezt mondjátok, közben pasik ezrei nyáladzanak a képeik alatt meg verik rájuk a farkukat 😄
Programtervező informatikus vagyok. Szinte rettegek, hogy a kemény válság miatt nem lesz elég pénzem a munkából, amit jelenleg is távolról végzek a hanyatló nyugatra vagy ha úgy alakulna, nem fogok találni helyette másikat.
OH WAIT
Gyakorizás és faszverdesés helyett tanulni kellett volna. Akkor nem csípné az állam szemét, hogy több nő tanul a felsőoktatásban, mint férfi és a tietekét sem, hogy más nem akar az anyja vérét szívva megöregedni.
Engem nem zavar, hogy több nő van felsőoktatásban, mint férfi. Sőt, engem arra motivál, hogy én is elvégezzem az egyetemet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!