Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A magyar nőknek miért vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nőknek miért vannak nyugati igényeik?

Figyelt kérdés

Nagy ház, nagy, fiatal autó, nyaralások, méreg drága étrend, rengeteg pénz ruhákra.

Ezekhez nyugati fizetés kell, mi meg egy kelet európai csóró ország vagyunk.

El vannak kicsit varázsolva nem?

2022. aug. 28. 12:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem semmi baj ezekkel az elvárásokkal. Jobb, mint beérni, megelégedni, beletörődni... A baj max azzal van, ha a nő nem tesz semmit érte és a pasitól várja, hogy ő rakja össze neki ezt az életet, ezzel az életszínvonallal. De ha maga is tesz ezért, motivált, tanult, keményen dolgozik érte, naná, hogy alap, hogy legyen már mellette egy méltó társ egy kolonc helyett.
2022. aug. 28. 14:12
 22/81 anonim ***** válasza:
5%
A nők büszkék az egyenjogúságra, akkor miért érdekli őket az, hogy sok férfi rosszul keres? Egyenjogúság azt jelenti elvileg, hogy ha a nők sok pénzt akarnak keresni, akkor ezt manapság már egyedül is megtehetik, miért kell a mai nőknek is az, hogy a férfiak is jól keressenek? Mi közöm van nekem ahhoz, hogy a nőknek milyen igényeik vannak? Miért kellene nekem azoknak megfelelnem?
2022. aug. 28. 14:19
 23/81 anonim ***** válasza:
6%
Egyszerűen itt az oldalon azt látom, hogy a nők bele akarnak szólni számukra IDEGEN férfiak életébe. Olyan dolgokat írnak, hogy érezze rosszul magát az a férfi, aki keveset keres, megszégyenítik szinte ezek a nők őket. Na most, a nők sokszor jönnek azzal, hogy márpedig az ő életükbe senki ne szóljon bele. Akkor ők miért is akarnak idegen férfiak életébe beleszólni?...
2022. aug. 28. 14:23
 24/81 anonim ***** válasza:
92%
22: mondjuk mert egy párkapcsolatban nem egyedül vagy. Ha én beleteszek 600 nettót, te meg 200-at, akkor miattad nem jutunk egyről a kettőre, és vagy nem valósulnak meg az én igényeim sem, vagy csak úgy, ha téged cipellek a hátamon.
2022. aug. 28. 14:26
 25/81 anonim ***** válasza:
7%

"A nők büszkék az egyenjogúságra"

De ha a felelossegvallalas szoba kerul, akkor lapitas van.....

De sebaj, hadd gyurjak a kodot, ugyis mar minden szoftvercegnel van 24 oras helpdesk Indiaba kihelyezve :)

38F incel

26/81 anonim ***** válasza:
8%
mert csak beleakarnak ülni a tutiba.
 27/81 anonim ***** válasza:
3%

"mondjuk mert egy párkapcsolatban nem egyedül vagy. Ha én beleteszek 600 nettót, te meg 200-at, akkor miattad nem jutunk egyről a kettőre, és vagy nem valósulnak meg az én igényeim sem, vagy csak úgy, ha téged cipellek a hátamon."

Erről eszembe jut az a szegény munkatársam, aki a szabadnapjain is dolgozik, mert ilyen gondolkodású nője van, amilyen te is vagy... Nekem biztos nem kellene ilyen nő, akkor inkább maradok egyedül.

2022. aug. 28. 14:29
 28/81 anonim ***** válasza:
95%

22 talán azért, mert ha én jól keresek akkor nem kell csóró pasi, mert ugye normális kapcsolat a cél, de ha a másik csóró, akkor csak lehúz.

23 itt okoskodnak a férfiak, h kinek mi kell. Ők minek pofáznak bele?

Én akkor íromt tanácsot vagy krónikát, ha arról szól a kérdés, de akkor ne jöjjön avval h mer én minek szólok bele. Ha zavarja, akkor nem kell itt nyávogni.

Kérdező, ha a magyar nőknek ilyen igényeik vannak (persze van az a réteg) akkor mivel szerinted a férfiak nem felelnek meg ennek...akkor sztd miért van sok gyári melós is kapcsolatban pl?

N 30

2022. aug. 28. 14:29
 29/81 anonim ***** válasza:
100%

28*

Bocs a félreírásokért. 🤣

2022. aug. 28. 14:31
 30/81 anonim ***** válasza:
93%

"Erről eszembe jut az a szegény munkatársam, aki a szabadnapjain is dolgozik, mert ilyen gondolkodású nője van"

Tényleg? És a szegény munkatársadnak pisztolyt tart valaki a fejéhez, hogy azzal a nővel legyen? Neki miért nem jó a kasszás Erzsi a nettó 250 ezrével? Ja, mert talán neki is tetszik a tengerparti nyaralás, meg a magasabb életszínvonal? Akkor miért is a nője a hibás?

2022. aug. 28. 14:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!