Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nőknek miért vannak nyugati igényeik?
Nagy ház, nagy, fiatal autó, nyaralások, méreg drága étrend, rengeteg pénz ruhákra.
Ezekhez nyugati fizetés kell, mi meg egy kelet európai csóró ország vagyunk.
El vannak kicsit varázsolva nem?
"A nők büszkék az egyenjogúságra"
De ha a felelossegvallalas szoba kerul, akkor lapitas van.....
De sebaj, hadd gyurjak a kodot, ugyis mar minden szoftvercegnel van 24 oras helpdesk Indiaba kihelyezve :)
38F incel
"mondjuk mert egy párkapcsolatban nem egyedül vagy. Ha én beleteszek 600 nettót, te meg 200-at, akkor miattad nem jutunk egyről a kettőre, és vagy nem valósulnak meg az én igényeim sem, vagy csak úgy, ha téged cipellek a hátamon."
Erről eszembe jut az a szegény munkatársam, aki a szabadnapjain is dolgozik, mert ilyen gondolkodású nője van, amilyen te is vagy... Nekem biztos nem kellene ilyen nő, akkor inkább maradok egyedül.
22 talán azért, mert ha én jól keresek akkor nem kell csóró pasi, mert ugye normális kapcsolat a cél, de ha a másik csóró, akkor csak lehúz.
23 itt okoskodnak a férfiak, h kinek mi kell. Ők minek pofáznak bele?
Én akkor íromt tanácsot vagy krónikát, ha arról szól a kérdés, de akkor ne jöjjön avval h mer én minek szólok bele. Ha zavarja, akkor nem kell itt nyávogni.
Kérdező, ha a magyar nőknek ilyen igényeik vannak (persze van az a réteg) akkor mivel szerinted a férfiak nem felelnek meg ennek...akkor sztd miért van sok gyári melós is kapcsolatban pl?
N 30
"Erről eszembe jut az a szegény munkatársam, aki a szabadnapjain is dolgozik, mert ilyen gondolkodású nője van"
Tényleg? És a szegény munkatársadnak pisztolyt tart valaki a fejéhez, hogy azzal a nővel legyen? Neki miért nem jó a kasszás Erzsi a nettó 250 ezrével? Ja, mert talán neki is tetszik a tengerparti nyaralás, meg a magasabb életszínvonal? Akkor miért is a nője a hibás?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!