Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nőknek miért vannak nyugati igényeik?
Nagy ház, nagy, fiatal autó, nyaralások, méreg drága étrend, rengeteg pénz ruhákra.
Ezekhez nyugati fizetés kell, mi meg egy kelet európai csóró ország vagyunk.
El vannak kicsit varázsolva nem?
Nagy ház pipa.
Nagy autó pipa.
Méreg drága étrend, az nincs.
Rengeteg pénz ruhára az sincs.
Megtehetném hogy drága cuccokat veszek, de inkább használtam veszek jó ruhákat. Egyikünk se diétázik, így egyéni étrend nem kell. A párom 3 gyereket szeretett volna világ életében ezért rögtön nagyobb házat nézett. A nagy autó is a gyerekek miatt lett. Főleg azért mert sokkal biztonságosabb mint egy kistestű.
Nem vagyok elszállva magamtól.
31: itt a munkatársad a legnagyobb idióta, hogy együtt van egy ilyen nővel, már bocs. Az ilyet nem tudom sajnálni, mindenki a saját sorsáért felel, ott is hagyhatná, de ahhoz is gyáva, akkor megérdemli.
Én nem hajtok senkit, eleve olyan pasival jöttem össze, aki hozzám hasonlóan áll az élethez, így mindkettőnk számára természetes, hogy normális keretek közt törekszünk arra, hogy minél többet tegyünk a közösbe. Senki nem zsigerel ki senkit, egyszerűen csak mindkettőnkben van egy kis egészséges ambíció, ezért nem elégszünk meg a csóró rabszolga szinttel, ennyi.
37#
De gondolj bele ott mindenki boldog😊😇
Mert már kapitalizmusban élünk 32 éve :) Mindenki elérheti, hogy a nulláról milliomos legyen, legyen nagy háza, jó autója meg minden, ez pusztán igény, és hozzáállás kérdése.
Én pl. nem megyek dolgozni napi nettó 50 ezer alatt, és először kiröhöghet a vállalkozó, de 1 nap után látja, hogy végigdolgozom a 8 órát (nem cigizem végig a fél napot, nem várom, hogy kihűljön a flex, és az utolsó órában is még nekikezdek mindennek, mikor a többiek már csak nyűglődnek), aztán visszahív! És így 9 év alatt össze is jött a 70 milliós szép kertes ház.
"nyugati igények" - Ha visszanézünk '82-be, a Tiszai vegyi kombinátban dolgozó Marcsi beérte a TSZ-ben dolgozó alkesz fogatlan Józsival - de ez fordítva is igaz, Marcsi nem egy fitnesz modell volt, otthon a szőrös cupákjaival mászott be az ágyba, és örültek, ha egy hétre lementek a Dunára nyaralni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!