Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar nőknek miért vannak nyugati igényeik?
Figyelt kérdés
Nagy ház, nagy, fiatal autó, nyaralások, méreg drága étrend, rengeteg pénz ruhákra.
Ezekhez nyugati fizetés kell, mi meg egy kelet európai csóró ország vagyunk.
El vannak kicsit varázsolva nem?
2022. aug. 28. 12:29
61/81 anonim válasza:
Oké. Van lakásod. És? Most is hónapról hónapra vegetálsz, azért írsz itt folyamatosan az igények leadásáról, meg hogy ne akarjunk már nyugati színvonalat.
62/81 anonim válasza:
Nem, csak azt írtam hogy jutottam el odaáig, hogy lakást vehessek itthoni fizetésből. Nyilván az idők változnak. Meg egyéni élethelyzetek is befolyásolják kinek hogy megy.
63/81 anonim válasza:
"Van lakásod. És? Most is hónapról hónapra vegetálsz" - Dehogy. Van lakásom (70 m értékű, ki van fizetve), mellé befektetésem, és megvan a havi nettó 0.8-1 milla (attól függően, hány napot pihenek).
65/81 anonim válasza:
"Meg egyéni élethelyzetek is befolyásolják kinek hogy megy." - Mármint? :) Autóbalesetnél leszakad a karod, és nem tudsz dolgozni, vagy csak divat depressziós vagy, és inkább otthon ülsz, mert anyád eltart, és ez könnyebb mint dolgozni?
66/81 anonim válasza:
64 Lehet :) Én a 40-es voltam, 0 %-ra lepontozva...
67/81 anonim válasza:
A lakás amit vettem most 30at ér. 50%al ugrott meg az értéke . Tehát, ha most gondolkodnék lakásban elengedném. Vagy legalábbis a pénzem másba fektetném.
Azért gondold át nem az infláció okozta drágulás miatt vagy ennyire negatív.
68/81 anonim válasza:
65 nem, mondjuk nincsenek szülei és ideje korán anyagi nehézségekkel találja szemben magát. Meló nyilván nem a legjobban fizető, számlák, albérlet pfff csak viszi a pénzt. Munka mellett kevesebb idő, nem tud tanulni, vagy keveset. Na ez a vegetálás.
69/81 anonim válasza:
67: nem, ahogy írtam, nekem is van házam, még jókor vágtunk bele mi is viszonylag. Az én negativitásom jelenleg az ország állapotából és vezetéséből, meg az itt uralkodó légkörből és mentalitásból jön, de ez más topikba tartozik. Ha én elhagyom az országot, az emiatt lesz, nem azért, mert nem tudom kifizetni a törlesztőt (simán ki tudom).
70/81 anonim válasza:
Aki kimegy annak nem kötelező kint házat vennie. Ott majdnem mindenki albérletben él. Egy 3 szobás lakás 600 euro körül van, ha ketten dolgoznak akkor vígan kifizetik és tesznek félre. Itthon tényleg síralmasan gatya minden. Én nyáron 2 hetet voltam kint, de már elkezdtem a nyelvet tanulni, mert elsírtam magam hogy vissza kell jönnöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!