Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a nő hívott el randira,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő hívott el randira, akkor ugye Ő fizet?

Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy lánnyal és Chatelünk sokat, tegnap nap azt mondta hogy tud egy nagyon jó éttermet lenne kedvem esetleg eljönni oda, elhívna
2022. jún. 28. 10:18
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2022. jún. 29. 14:01
 42/49 anonim ***** válasza:
88%

Én nőként nem attól érzem nőnek magam, hogy mindent kifizetnek nekem. Sőt. Ha felajánlom, hogy fizetek, de tovább erősködik a nagy úriember (volt már rá példa sajnos, és nem csak az első randin, a többin is mindent ő akart fizetni), akkor az az én szememben nagyon kiábrándító, mert nem érdekli, hogy én mit szeretnék, nem érdekli, hogy nekem kellemetlen, hogy ő fizet mindent, csak az számít neki, hogy ő játssza a gentlemant.

Sem k.rva, sem csöves nem vagyok, sem egy életképtelen virágszál. Független, dolgozó nő vagyok, köszönöm szépen, ha azt mondom fizetek én, akkor azt nem udvariasságból mondom, hanem azért, mert úgy van.

A már említett férfi esetében, így utólag nézve, a randi után oda kellett volna tolnom a villanyszámlát, hogy akkor azt is biztosan örömmel kifizetné helyettem. Na meg az autóm tankja is üres. Kíváncsi vagyok, mi lett volna ebben az esetben a nagy úriember reakciója. Gondolom kitért volna a hitéből.

2022. júl. 27. 12:53
 43/49 anonim ***** válasza:
12%

42… olyan jó lenne, ha egy csöppet… csak egy hajszálnyit nő lennél… ! A férfiak a nőkhöz vonzódnak nem az öntudatos sárkányokhoz….:(

Hagyd ha fizessen, ha szeretne! Te meg legközelebb meghívod vacsorára, főzöl neki valami nagyon finomat ( természetesen itt te veszed az alapanyagokat).. kiöltözöl, csábítasz…. Sokkal vonzóbb leszel, mint azzal a stílussal, amit leírtál. A pasi meg a tenyéren fog hordozni.

2022. júl. 27. 17:21
 44/49 anonim ***** válasza:
90%

43... Olyan jó lenne, ha csak egy csöppet... csak egy hajszálnyit értelmeznéd azt, amit írtam!

Ugyanis itt nem csak étteremről volt szó, hanem arról is, hogy amikor az egyik találkozás alkalmával bementünk egy boltba, kifizette nekem azokat is, amiket saját magamnak vettem otthonra (pl Flóraszept, papírtörlő)

Számomra az ilyen nem férfi, hanem egy papucs.

2022. aug. 20. 20:10
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

A gyenge elméd kedvéért a szádba rágom, félre ne nyeld:

"természetesen itt te veszed az alapanyagokat)"

Azokat is kifizette volna.

2022. aug. 20. 20:12
 46/49 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nem vagy nő, hiába irogatsz priviket…!

“ gyenge elméd kedvéért a szádba rágom, félre ne nyeld:”

Ez nem nő! Ez egy alacsony oktávval rendelkező nőstény írása! Nem bántásból, csak visszajelzésből!

A papucs pedig nem itt kezdődik. De neked az fog jutni, mert a valóban erős férfiak kerülik az ilyen nőket.

2022. aug. 20. 20:34
 47/49 anonim ***** válasza:
95%

46

Látszik a válaszaidból, hogy tárgyként kezeled a nőket. Minek is figyelembe venni a nő akaratát (ez esetben azt, hogy az ő részét hagy fizesse ő), hiszen kuss a neve. Az a lényeg, hogy te felsőbbrendűnek érezhesd magad, nem?

Hányinger.

2022. aug. 21. 00:06
 48/49 anonim ***** válasza:
0%

47, nem kedves, én egyáltalán nem kezelem tárgyként a hölgyeket! A világ nélkülük egy sötét, hideg verem lenne .

Én a stílusodra reagáltam, arra, ahogyan írsz, amilyen szavakat használsz és amilyen hatást kiváltasz egy férfiból. Természetesen jogod van, de akkor ne csodálkozz, ha nem azt kapod, amire számítasz!

2022. aug. 21. 08:43
 49/49 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként nekem édesmindegy, hogy te mit fizetsz és mit nem. Én a pasid helyében röhögnék a markomban, természetesen hagynám, hogy fizessél, ahányszor csak akarsz. Párszor meg is húználak azért, hogy teljes legyen a haszon. Majd azért egy idő után keresnék egy normális nőt, aki nem akar bizonyítani, hogy ő milyen fasza erős minden nap, mert alapból tisztában van az értékeivel…. Lehet sovinisztázni bátran 😀
2022. aug. 21. 10:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!