Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha a sok szerencsétlenked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha a sok szerencsétlenkedés miatt a nő ,,hívott el" randira?

Figyelt kérdés
Már egy ideje kerülgettük egymást, csak még nem tudtam összeszedni magam, hogy elhívjam. Amikor beszélgettünk legutóbb rákérdezett, hogy gondoltam-e már arra, hogy elhívjam valahova, randira. Aztán szó szót követett, lesz randi. Csak most meg bénának érzem magam.
2022. febr. 16. 16:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el ezt a ki hív el kit randira dolgot. Örülj neki, fej a fejjel és hajrá!
2022. febr. 16. 16:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj belőle, hogy legközelebb te lépj. Amúgy nem gond ez annyira. Jó jel, hogy nem hagyta annyiban:).
2022. febr. 16. 16:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A lányt láthatóan nem zavarja, úgyhogy nem baj.

Vannak nők, akik azt nem szeretik, ha túl nyomulós, túl határozott egy férfi. Mi nők sem vagyunk egyformák.

2022. febr. 16. 16:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel semmi gond, ha az adott nőt zavarná, nem hívott volna el.

Velem is történt ilyen, még régebben, semmi nincs ebben, nem a spanyol etikett szerint élünk, ahol mindenre külön szigorú szabály van.

2022. febr. 16. 16:42
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Eg igazi nő siman ki tudja váltani provokálni a randira hivast es akkor a pasi még érezheti magát férfinek.

Pl igy ennék egy pizzát megkivantam

Errr a pasinak csak oda kell böfögnie hogy van e kedve esetleg veled menni

Pancser a nő, másban is az lesz

Amugy a filmekben a fenti esetet nezve ez igy szokott hangzani ahol a nő hivja meg a pasit hogy a pasi ravágja hogy igen de ő fizet

2022. febr. 16. 17:15
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
*úgy ennék
2022. febr. 16. 17:16
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Nem gáz. Én is szoktam kezdeményezni. Nincsen benne semmi.
2022. febr. 16. 18:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki. És tedd oda magad.
2022. febr. 16. 20:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs pizza béla velem eggyütt diétàzik mert a lelkitàrsam ..a hajàt is megnövesztette a kedvemért
2022. febr. 16. 20:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"Én is szoktam kezdeményezni."

Nem azt mondtad, hogy fiatal vagy még ehhez? :D

2022. febr. 17. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!