Mit szóltok Jákob barátunk szerencsétlenkedéséhez?
A karácsonyt még a családjával töltötte a CSOK hitelből felvett házban. Aztán kiderült hogy pártpénzből(közpénz), fenntart egy lakást a jobbik párttitkárnőjének,akiről kiderült hogy a pozició betöltése elött bkv jegyellenőr volt. Közben persze az is kiderül hogy olykor"éjszakai megbeszzéléseket" is folytatnak. Jakab úr erre mindenkit perrel fenyegetett hogy megprobálják lejáratni.Pár nappal később Péterünk felesége megváltoztatta a Facen a családi állapotát egyedüllálóra.
Egy ilyen ember lehet bármiben is még hiteles..?
Így van,pert indított.
Én is írhatnék ki kérdést arról hogy pl vargáné leszbi vagy hogy nováknét salvini tömögeti,de attól még nem biztos hogy igaz lenne a felvetés.
Továbbá már nem hordja a gyűrűjét sem.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
1. Ez viszont igaz.
És nem, már karácsonykor sem ünnepelt együtt a család, az asszonyka kérése ez volt.
Nem kell ezt túlragozni.
Félreqrt, oknyomozók vagy a faxom tudja ki/kik lebuktatták, és rábaxott. Ennyi a történet.
Neki meg lehetne annyi esze hogy nem a nyálát veri, hanem bekussol, és reméli hogy elül a vihar.
Már sok emberrel megesett ami most Jákob barátunkkal történik, vagyis amikor a fax felál, az ész megáll. Bár én azt a szörnyellát még bottal sem piszkálnám meg, de hát fene az ízlését, nem vagyunk egyformák, nekem a volt asszonyka jobban "bejön". Nyáron fog ő még sírdogálni a sarokban hogy mekkora egy hülye volt hogy szétbombázta a családot.
Buktam a választást...bukott a jobbik...buktam a családot..az új csaj is büdöset fingik...buktam mindent...nincs más hátra golyó a fejbe...
#10-nek
"vagy a faxom tudja ki/kik"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!