Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerencsétlenkedésben segíteni? Hogy lehet kirakni végre a házunkból?
Nem vagyunk házasok viszont...itt élünk szüleimmel egy házban (ők lényegében alig vannak itthon) s már nagyon szakítani akarok. Többször megpróbáltam kirakni, már a cuccait is kidobáltam de nem hajlandó elmenni. Ide van bejelentve, anyuékat nem érdekli mert szerintük ha már van gyerekünk mellette a helyem.
Ajtó rossz nem tudom kizárni tudja, hogy juthat be, s amolyan csendes rögeszmés nem használ se fenyegetés se fizikailag semmi. Próbáltam sírva, üvöltve, próbáltam ajtón kilökve-rúgva már annyira kínlódom, anyuék meg csak nézik, szinte röhögnek rajtam. :(
Mint egy fogyatékos annyira, az ember szánja de ne rajtam s az idegeimen akarjon élni. Volna hova mennie csak beette ide a fene, mondván anyuéknak nincs vele baja. (mivel ők csak hétvégente vannak itthon s nekik is hiába sírok szinte.) Zsarukat félek kihívni a kicsi. Tisztes ház, tiszta, rendezett, mindent megkap a gyerek csak Ő tűnne már el sokkal jobb volna. Hiába próbáltam felnőtt kulturált módon megbeszélni annyiszor nem vitaképes, csak bújik, ölel, vagy csapkod.
Csak rendőrség lesz a vége, ha a szüleid tényleg nem hajlandók segíteni. Enyhén értelmi fogyatékos emberről van szó? Vagy nem értem...(Esetleg a kicsi miatt nem akar elmenni?)
Zárcsere nem megoldható, amíg elmegy valahová?
Így nehéz lesz tőle szabadulni, mert csak anyukádék rakhatják ki hivatalos úton.
Ha annyira nehéz már vele az élet, esetleg próbáld meg megbeszélni a szüleiddel, hogy amennyiben ők ennyire szeretik a vejüket, akkor nem is zavarnod őket tovább és elmész a gyerekkel egy albérletbe. Így talán felnyílik a szemük és rájönnek, hogy talán a lányukat és az unokájukat kellene támogatni nem pedig a levakarhatatlan vejüket.
Kényszer kijelentéshez tanúknak kell aláírni, hogy már nem lakik ott. Amúgy az nem is kényszer kijelentés, hanem a lakcím fiktívvé tétele, gyakorlatilag csak lehúznak rólad egy kis zsét érte, de semmi értelme az egésznek, úgyis az marad a nyilvántartásban utolsó címnek, míg be nem jelentkezik akárhova.
De ha szerzel is egy ilyen papírt, az azt a gondot nem fogja megoldani, hogy nem megy sehova, hiába mondod, anyádék meg azt mondják igenis maradjál vele és csak kiröhögnek.
Csak a tulajdonos (jelen esetben szüleid) tehetik ki hivatalosan a szűrét.
Rendőrt hiába hívsz, oda van bejelentve, jogosan tartózkodik ott akkor is, ha ti már nem vagytok egy pár.
A legjárhatóbb út, hogy elköltözöl saját lakásba/albérletbe, akkor oda nem mehet.
A szüleid lakásában az lakik, akinek ök megengedik, ha nekik nincs kifogásuk az ellen, hogy a barátod ott lakjon, akkor semmi oka sincs senkinek arra, hogy kitegye.
Velem van a baj, ha ilyeneket olvasva a Mónika-show szereplői ugranak be?
Miért annak vannak mindig gyerekei, akinek nem szabadna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!