Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz párkapcsolatok után ma regisztráltam életemben először a Tinderre és volt egy pár Mach ,el is kezdtem az egyik sráccal beszélgetni ,aki azonnal randira hívott ...Mit csináljak ?
Találkoztok, valami kávézóba beültök, találkozás ideje alatt ne menj olyan helyre vele, ahol kevesen vannak, pontos lakcímedet egyenlőre ne áruld el.
Fb profilját is megnézheted, milyen ember, mit lehet tudni róla.
Azt, hogy mit szeretne, nem lehet tudni, de ha testiséget akar ami első találkakor nem jön össze, lehet nem próbálkozik tovább. Az élete úgy alakult hogy vissza kell mennie de biztos ettől még ismerkedik.
Továbbra sem értem: tinderre regisztráltál, szerintem ott senkinek nem a hátsó szándéka, hogy randizzon vagy lefeküdjön valakivel. Ez a cél valamilyen értelemben. Így kell hozzáállni. Ha intelligens az ember, akkor nem rohan le, ha meg normális és tetszik, akkor miért ne feküdnél le vele. Szerintem ebben nincs semmi. Te meg öltözz fel rendesen, csak meg ne fázz.
Nem akarok nyelvtannáciskodni, de a vesszők után hagyunk szünetet, nem előtte:) Csak mert annyira szabályosan használod így:)
Ne aggódj, nem vagy liliomtipró, ő már legalább 2-3 éve valószínűleg nagyban műveli ezt az ipart :D
Valószínű, hogy tervben van neki több is, ezért akarta a borozgatást is, de nem kell félned, bármikor leállíthatod (már ha le tudod, és ezt nem úgy értem, hogy erőszakos lenne, hanem magaddal szemben lesz nehéz dolgod a kis Csanaovával). Ez csak az egójának hízelgő, hogy egy nála idősebb nőnek is bejön, vannak ilyen srácok, kicsit divat is lett ez. Ha neked is hízeleg az egódnak, akkor kölcsönösen megvan a cél, nem? :D
Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!