Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a nő hívott el randira,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő hívott el randira, akkor ugye Ő fizet?

Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy lánnyal és Chatelünk sokat, tegnap nap azt mondta hogy tud egy nagyon jó éttermet lenne kedvem esetleg eljönni oda, elhívna
2022. jún. 28. 10:18
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
76%

Első randin férfi fizet

Illetve az a fél aki elhívja a másikat

Szóval így 1-1. Legegyszerűbb ha fwlahánlod a fizetést. Ha a nő elfogadja, fizetsz. Ha nem, akkor kajd ő

Amúgy ha már most ezen problemázol, első randira se vagy érdemes

2022. jún. 28. 11:12
 12/49 anonim ***** válasza:
78%
#10 nem, ha már a nő hívja el, ne lepődjön meg, ha fizetnie is neki kell. Csak férfi szempontból szerintem gáz, ha valaki ezt hagyja. Legalább a saját részét fizesse ki akkor.
2022. jún. 28. 11:13
 13/49 anonim ***** válasza:
98%
Nőként mondom, ebben az esetben igen. Aki meghív, az fizet. Alapvető illem.
2022. jún. 28. 11:25
 14/49 anonim ***** válasza:
79%

És akik szerint a férfinak KELL fizetnie, különben nem férfi, azok meg is tudják indokolni valamivel, vagy csak a beléjük nevelt mantrákat tudják skandálni? Ha a férfi hívja meg a nőt, evidens, hogy Ő fizet, igen. De kérdezem én, hogy hol marad itt így az oly nagyra tartott egyenrangúság és ez így mennyire fair? Vagy az nem számít és csak duma az egész?

Számomra alapvető, hogy ha a másikat egyenrangú félnek tekintem, akkor minden téren annak tekintem, nem csak néhány dologban.

Már csak azért, mert függetlenül attól, hogy ki a nő és ki a férfi, ha csak azt nézem, elég furán néz ki, hogy valakivel meghívatom magam vacsorázni és kifizettetem vele...

Nyilván felajánlanám, főleg első randin, hogy kifizetem a részem. De ha Ő hívott meg, minimum evidens, hogy Ő fizet, különben az én fszommal veri a csalánt a kasszánál. :D Akárhogy nézem, ennek a megközelítése nemes egyszerűséggel nem fair. Ennyi erővel a nő azt is mondhatta volna, hogy <Hívjál már el vacsorázni és te fizess!>, de nem tette. Tehát ha volt olyan "tökös", hogy elhívott első vacsorára, szerintem az illem úgy kívánja, hogy alapjáraton Ő fizet. És pontosan azért, mert nem nézem kevesebbe attól, hogy nő, hanem tisztelem mint egyenrangú felet.

31/F

2022. jún. 28. 11:30
 15/49 anonim ***** válasza:
15%

14.-re.

Illem és neveltetés, hogy férfiként én fizetek. És számomra a nő nem egyenrangú. Alantasabb nálam. És igen, cserébe elvárom a szexet. Ha nem kapok, akkor nem lesz 2. randi...vagy, kicsit erélyesebben kell kérni a dugást.

2022. jún. 28. 11:35
 16/49 anonim ***** válasza:
86%
#15 Ja bocs, mindent értek. Nincs több kérdésem.
2022. jún. 28. 11:39
 17/49 anonim ***** válasza:
72%

14. Én nagyjából ugyanezeket a kérdéseket már feltettem, és semmit nem tudtak vele kezdeni, azok kívül, hogy ez így szép, így szokás, és aki ezt nem veszi tudomásul, az ne is randizzon.

2022 van, jó lenne túllendülni már ezeken a primitív "férfi dolga, nő dolga" szokásokon ahol csak lehet, mert teljesen értelmetlen.

2022. jún. 28. 11:39
 18/49 anonim ***** válasza:
100%

#17 Ez a lényeg. És nem arról van szó, hogy sóher lennék vagy bármi. Most megkérdeztem a páromat is, hogy mit gondol. Hasonló a véleménye, mint nekem. Vagy azt mondja, hogy "megbeszélés kérdése". Nálunk ez pl sosem volt probléma. Az első randink nem étteremben volt, a többi meg már nem számított. Hol Ő fizet, hol én. Sose volt vita tárgya...

31/F

2022. jún. 28. 11:43
 19/49 anonim ***** válasza:
46%

#15 férfiak a való életben, akik ilyen kijelentéseket tesznek, mert legalább anonim platformon keménynek hihetik magukat:

[link]

2022. jún. 28. 11:52
 20/49 anonim ***** válasza:
4%

15. vagyok.

De minek randizzak, ha nem lesz szex?

2022. jún. 28. 12:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!