Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a nő hívott el randira,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő hívott el randira, akkor ugye Ő fizet?

Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy lánnyal és Chatelünk sokat, tegnap nap azt mondta hogy tud egy nagyon jó éttermet lenne kedvem esetleg eljönni oda, elhívna
2022. jún. 28. 10:18
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
0%
30, nem vagy konzervatív, csak éppen marha kényelmes, ami a mostani nőknek a hibája, azt gondolom. Hibáztatni sem tudlak érte. Szintén felsőfokú több diplomával és magas fizetéssel nekem továbbra is ijesztő ez az irány, amit mostanában látok. Kicsit talán jobban beleástam magam a témába, több irodalmat elolvastam és látom a szomorú statisztikákat is, amit a válások és a boldogtalan párkapcsolatok alkotnak. Persze ez multifaktoriális és sokat lehetne róla beszélni. Egy biztos, hogy a nők többsége még mindig bizonyos vonásokra, viselkedésekre gerjed a férfi részéről, mint ahogyan fordítva is. Az, hogy hosszú távon mennyire leszel sikeres a nőknél majd kiderül. Én szeretem nőnek érezni egy férfi mellett magam és a fene nagy egyformaságra törekvésben ezt egyre kevésbé érzem…. Egy férfi másban erősebb egy nőnél és itt nem csak fizikai dolgokra gondolok. Teljesen eltérő test, hormon rendszer, érzelmi működés, gondolkodás stb. Nem össze mosható…
2022. jún. 28. 21:54
 32/49 anonim ***** válasza:

Ezért mondtam, hogy kisarkítod, a végletekbe mész. Pedig nem csak ezek a végletek vannak. Ez a hétköznapi életben nálunk sem okozott sosem gondot. Ahol kellett mindig férfiasan helyt álltam. Mindössze arról van szó, hogy egynéhány válaszolóval ellentètben nem tekintem alantasabb létformának a nőt, szerintem ez megalázó. Ahogy én is be tudok állni a konyhába főzni egy jó pörköltet, noha a konyha tradicionàlisan női terület. Vagy pl nagyra értékeltem, amikor a párom az instrukcióim alapján képes volt bekötni a mosógépet és nem rohant visítva el, meg hívott szerelőt. (Úgy hozta az élet, hogy épp nem voltam ott, hogy segíthessek) De említhetném az izzócserét, ami szintén nem okoz neki sem gondot, vagy pl h kivasalom a saját ingem.

Egyszóval nem cselédszolgaként tekintek a páromra. Ja és műszaki beállítottságú ember vagyok, ennek megfelelő pályán. Tehát azt sem mondhatjuk, hogy elnőiesedett irodista.

Egyszerűen nem ragaszkodok a tradicionális szerepekhez.

Ettől meg nem dug seggbe felcsatolhatóssal és nem dirigál nekem. Ha bármi van, segítek, számíthat rám és megvan a női-férfi dinamika.

2022. jún. 28. 22:35
 33/49 anonim ***** válasza:
58%

Végletek?! Nahát ... Az én férjem örömmel meghívott az első randinkon és én is örömmel főztem neki ebédet viszonzásképpen. Soha nem engedte, hogy egy táskánál nagyobb dolgot cipeljek, ha ő is ott van, de én merek neki a hétvégi ebédnél.:) a háznál mindent megszerel, de megtanított az aplapvető dolgokra ( pl kocsi olajcsere stb) ha vele bármi van, vagy éppen nincsen jelen, akkor se kerüljek bajba. Ha ott van, akkor ezeket a dolgokat ő csinálja, mert o benne a jobb. Az eü kérdéseket es a kasszát én kezelem, mert ebben én vagyok sokkal jobb. De természetesen ő is megoldja, ha úgy adódik… évekig ő keresett jobban, minden fillérjét odaadta nekünk a családnak, hogy semmiben ne szenvedjünk hiányt… most a sors úgy hozta, hogy én keresek jobban…

Nem, egyáltalán nem vagyok senki cseléd szolgája es alantasabb része sem! Egyszerűen ilyen egy kölcsönös tisztelet és szeretet! Ezek a kis férfi női szertartások adják a színt:) Nem most már nem kell mamutot ölni egy férfinak, de a lovagiasság, a figyelmesség és az úriemberhez méltó viselkedés hiszem hogy időtálló érték! Nem kötelező természetesen így élni, de ha nem ismered hogy működik egy nő, a tartós siker kérdés… a különbségek ellenére számtalan hasonló vonás is van…ösztönös impulzusok, reakciók, vonzódás

2022. jún. 28. 23:11
 34/49 anonim ***** válasza:

Ezekből egy csomó igazából nálunk is megvan/megvolt. Szóval csak mert nem gondolom, hogy első randin muszáj a férfinak fizetnie minden esetben, még nem gondolom magam férfiatlannak. Tudok úriember lenni. Én sem engedtem sosem cipelni a párom, megcsináltam mindent a lakásban amit kellett, legtöbbször. De a kérdésnél maradva: ha első randira a nő hív meg esetleg és az még étterem is, szerintem simán elvárható, hogy fizessen. De legalább feles. Furán jönne ki, hogy meghív de én fizetek. Sehogy se jön ki a matek.

A mi első randink pl parkban séta volt, senkivel se első randizok étteremben. A második már nála és Ő főzött. A többinél meg hol én, hol Ő fizetett. Sose érezte egyikőnk sem, hogy anyagilag egyoldalú a dolog. Közös kasszát meg egyikünk se akart sose. Mindketten tudunk gazdálkodni és sose akartunk a saját megkeresett pénzünkért magyarázkodni. Persze nem volt gyerek meg GYES, az más szitu.

2022. jún. 28. 23:24
 35/49 anonim ***** válasza:
51%
Mondjuk ott kezdődik, hogy én soha nem hívnék első randira egy férfit, pláne étterembe…. ! Első randinak nem is fogadnék el étterem meghívást… egy szimpla kávé beszélgetéssel simán megteszi. Viszont azzal, aki az első kávét is felezteti, soha többet nem mennék még egy randira el! Ez nálam már a szarrágó kategória.
2022. jún. 28. 23:44
 36/49 anonim ***** válasza:
Ezzel én is egyet tudok érteni. :D Első randira én se megyek étterembe. No de a kérdés kifejezetten arról az emancipált esetről szólt, amikor a nő a meghívó fél. Merthogy ha egy nőnek tetszik egy pasas, igenis joga van meghívni egy randira, ha akarja. Na meg ha én meghívok valakit, akár csak egy barátot, vagy tényleg a randipartneremet bárhová, tök evidens, hogy fizetek. Mert én vagyok a meghívó fél. Ez erről szól csupán, hogy ki a meghívó fél.
2022. jún. 29. 04:41
 37/49 anonim ***** válasza:
0%
Hogy vergődtök itt. A férfi, ha FÉRFI, akkor fizet. Nem kötelező, csak akkor nem kap puncit. Ennyike.
2022. jún. 29. 05:14
 38/49 anonim ***** válasza:
56%
#37 elég csökött vagy, ennyike. ✌️
2022. jún. 29. 08:25
 39/49 anonim ***** válasza:
0%
Jo nagyot hiabazott a no. Nemcsak, hogy o szedte fel a masikat, hanem meg azt se tudta kiszurni, hogy egy ehenkorasz kisfiu van a masik oldalon.
2022. jún. 29. 09:20
 40/49 anonim ***** válasza:
#39 És ha a nő egy éhenkórász kisfiúval akar összejönni, akkor hanyatt vágod magad, vagy mi lesz? Ne akard már jobban tudni másnál, hogy mi neki a jó :D
2022. jún. 29. 10:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!