Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem hívott el randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hívott el randira ott és akkor? Miért csak messengeren?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen gyakran megfordulnak külsősök 1-1 napra vagy pár órára (a rendezvény idejére), mivel rendezvényszervező vagyok. Az utóbbi időkben többször előfordult, hogy egy-egy ilyen külsős férfi kinézett magának, és másnap megkeresett facebookon és bejelölt ismerősnek, majd rám írt és elhívott randira.

A legutóbbi ilyen eset egy olyan fiatal férfi volt, aki az ország túlsó felében lakik. Érezni lehetett köztünk már rögtön a találkozásnál a szimpátiát, vonzalmat, sőt még beszélgettünk is a rendezvényen 1-2 órán keresztül, mégsem hívott meg még ott és akkor randira, pedig lett volna lehetősége, mert ott volt a szállásuk nem messze és ott aludtak aznap este. Ehelyett 2-3 nappal később (mikor már otthon volt többszáz kilométerre tőlem), akkor keresett meg és jelölt be (kutakodott is mert a vezetéknevemet nem mondtam neki és így is megtalált), és messengeren kezdett el bókolni és a randit felhozni.

Miért nem személyesen kérdezte meg? Igaz hogy nem sokat voltunk kettesben, általában ott voltak körülöttünk a kolléganőim, de na... És miért csak 2-3 nappal később jelölt be ismerősnek facebookon?

2022. márc. 23. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem merte élőben, írásban azért valamivel könnyebb. Főleg ha nem is nagyon voltál egyedül. A 2-3 nap meg lehet ahhoz kellett, hogy kinyomozza a teljes neved. Vagy csak nem akart túl nyomulós lenni és azért várt egy kicsit. Van egy olyan "szabály", hogy randi után se szabad 2-3 napig írni, meg kell váratni kicsit a másikat, mert az elvileg jó. Szerintem mondjuk hülyeség, de ebből kiindulva el tudom képzelni, hogy nála is hasonló volt az ok.
2022. márc. 23. 19:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem akart sarokba szorítani, se azt, hogy azt gondold, csak azon az estén akar a te szállásodon aludni. Vagy nem aludni.
2022. márc. 23. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne ítélkezz emiatt, én ugyanígy vagyok csak nekem osztálytalálkozó volt pár napja, én is olyan jól beszélgettem az egyik volt osztálytársnőmmel hogy én magam se hittem el, meg is ölelt meg minden, nagyon jól kijöttünk, és a végén nekem is lett volna lehetőségem elhívni négyszemközt, sőt talán még többre is, de ott és akkor egyszerűen nem jutott eszembe, ahogy az sem hogy megdicsérjem mennyire szép az estélyi ruhájában, pedig tényleg nagyon szép volt... A férfiak is leblokkolnak néha, pláne ha nem elég rutinosak, én is Messengeren "pótoltam" másnap és köszöntem meg neki az estét, és igen, ha válaszol megpróbálom elhívni majd valahova.
2022. márc. 23. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a fenti válaszokkal, esetleg az is lehet, hogy előbb le akarta ellenőrizni a Facebookon, hogy kapcsolatban vagy-e.
2022. márc. 23. 21:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!