Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most randira hívott vagy csak munka?
Munkámból kifolyólag rendezvényeken veszek részt, így történt ez pár napja is. Adott egy 80 fős program, én voltam a rendezvény egyik szervezője, és támogatóként jelen volt az eseményen egy férfi, aki elég közvetlen volt mindenkivel, de a vége-felé feltűnt, hogy gyakran kereste a társaságomat és érdeklődött irántam, nem csak munka téren, hanem pl. hol lakok, mióta dolgozom ott stb. Szimpatikus volt, jól elbeszélgettünk. Néha éreztem egy kis zavart részéről, de én is zavarban voltam kicsit. A program legvégén megkérdezte a céges e-mail címemet, merthogy szeretne küldeni egy meghívót az egyik programjára (ő az egyik szervezője), és szívesen látna minket (a szervezőtársaimmal együtt). Ez egy menő, zártkörű, 100 fős borfesztivál egy csodás helyszínen. Hát a rendezvény másnapján küldte is a meghívót e-mailben és írta, hogy kéri hogy regisztráljunk, ha megyünk (regisztrációhoz kötött program).
Szerintetek ez randi lenne? Vagyis olyan célból hívott el, hogy majd ott közelebb kerülhetünk egymáshoz? Először eszembe sem jutott ilyesmi, de ahogy megérkezett az e-mail elgondolkoztam, hogy lehet... Mert végülis ez egy olyan rendezvény, ami elég kapós, tehát nem kellenek neki a plusz résztvevők. És üzleti érdeke sem kötődik hozzám, nem hinném, hogy kapcsolatépítés céljából érdekes lennék számára. Vagy csak szimpla szimpátia?
2. kérdésem: Nem ciki úgy elmenni egy borfesztiválra, hogy nem iszom?(mondjuk úgyis kocsival kéne hazavezetnem, szóval amúgy sem ihatnék)
3. kérdésem: Ha nem megyek el, hogy adjam tudtára, hogy amúgy más alkalommal szívesen randiznék vele?
Szemelyesen teged hivot csak el mondjuk kavezni ha nem lenne benne uzleti.
Valszeg a kellemest kötne ossze a hasznossal. A meghivassal ugyanis eleve már lekotelezi a céget a viszonthívasra is..
Ez céges kapcsolatápolasnak is elmegy.
Plusz attol még lehet rad is hajt.
Ez azert nem vall nagy jellemvonasra hogy a kellemest a hasznossal praktikusan egybe koti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!