Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak 8 oras irodai munka utan, furdes nelkul mennel olyan randira ahol szex lesz?
Figyelt kérdés
Elotte valo este van csak zuhi2020. dec. 9. 14:06
1/17 anonim válasza:
ha nincs más választás, akkor igen
de ha szex van, akkor jó eséllyel vagy nála, vagy nálam, vagy szálláson vagyunk, ahol lehet előtte tusolni
plusz én szoktam bent is megmosakodni indulás előtt, ha randim lesz
4/17 A kérdező kommentje:
En ma munka utan megyek. Zuhanyozni nem tudok addig. A lany combi autojaban lesz az elso szexunk
2020. dec. 9. 14:14
5/17 anonim válasza:
Akkor legalább reggel tusolj... Egyébként én a lány helyébe nem kapnám meg a farkadat.
6/17 kisördög1 válasza:
Az ápoltság alap, egy felnött meg tudja oldani.
8/17 anonim válasza:
Baz+ irodában dolgozol,es annyit se tudsz megoldani hogy lezuhanyozz?
Kocsiban ?
Van egy csomó szoba,amit ki lehet venni,haverok,senki?
Ne haragudj meg,de ennek elég csöves fillingje van.(Feltételezem nem tinik vagytok).
Én nem mennék büdösen,az biztos!
Azert annak a nőnek sem mindegy.Ez gáz!
9/17 anonim válasza:
Ha más nem legalább nedves törlőkendő.
10/17 anonim válasza:
Büdös,pisis farkat nem kapnék be,alap hogy tiszta legyen. Bár ha elsőre hagyja magát egy autóban meg....,akkor a csaj sem különb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!