Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ferfiak 8 oras irodai munka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak 8 oras irodai munka utan, furdes nelkul mennel olyan randira ahol szex lesz?

Figyelt kérdés
Elotte valo este van csak zuhi
2020. dec. 9. 14:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mar harom honapja egyutz vagyunk
2020. dec. 9. 14:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad most lesz az első szex, ez a lényeg és nem az hogy mióta vagytok együtt. Legalább ott mosd meg magad vagy nedves törlővel,különben nagyon rossz lesz.
2020. dec. 9. 14:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mosd meg azt a lompost... Nem hiszem el, hogy egy irodában nincs egy csap ahonnan tudnál vizet szerezni. Azt szeretnéd, hogy a kocsiba ott terjengjen a faszbűzöd?
2020. dec. 9. 15:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
15:08 faszbűz :D hát ezen felvisítottam,igazad van!
2020. dec. 9. 15:12
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen mentem - a páromnál tusoltam le. Lehet három hónapja együtt vagytok, de pont azért ne akard a libidója csökkenjen attól hogy bepállott brét lengedsz a orra alá. Te mit szólnál hozzá ha bukés nunit tolnának az arcodba?
2020. dec. 9. 16:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Valahol csak le tudsz fürödni.
2020. dec. 9. 18:45
 17/17 anonim ***** válasza:

irodai munkánál nekem még mindig ugyan olyan jó az illatom...

csak amikor fizikai része is van a munkának akkor viszont nagyon de nagyon erős!

szóval nálam ha csak ülők akkor ugyan olyan friss vagyok...

2020. dec. 10. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!