Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet komolyan venni egy olyan férfit, akivel egy hete intenzíven chatelünk, de még nem hívott randira?
Engem 3 hónap után hovitt el. Valamiért úgy éreztem érdemes várni és eddig nem is csalódtam, pedig elég nehezzen jöttünk ősze (korkülömbség, neki van egy kis problémája szex téren és nem egy kezdeményező ember), de már 1 éve jól megvagyunk, lassan költözünk ősze.
3 hónapig folyamat írtunk. Találkoztunk is, de csak azért mert a munkahelyén is lehet beszélgetni.
Egy hét nem a világ.
Azt neked kell érezni érdemes e varni.
N29
Érdekes, nálam meg fordítva van, mindig kibújik a randi alól...
f31
Mit jelent, hogy komolyan venni? Nem attól vesz feleségül, hogy heteket vár a randival. Ha jól elbeszélgettek, egy hullámhosszon vagytok, akkor érdemes várni. Lehet, hogy csak visszafogottabb természetű. Légy türelmes, majd kialakul. De nem érdemes terveket szőni.
Volt, akivel jól elchateltünk, jóval később találkoztunk. Én jól éreztem magam, ő meg pár randi után eltűnt. Úgy tűnik, mégsem egymást kerestük. :)
Szerintem nem nagyon.
Aki komolyan szeretne veled ismerkedni, az 1 hét után már minimum elkéri a telefonszámodat, hogy beszéljetek. Aki csak csetel, az szerintem inkább csak időt tölt. Elszórakozik, és vagy lesz belőle valami, vagy nem. Valószínüleg mással is chetel rajtad kívül.
Próbáld ki, hogy egy kicsit ne legyél olyan intenzív. Ne nézd meg rögtön az üzeneteit, tedd le a telefont akár 1 napra is. Mondjuk nézd meg este, válaszolj kedvesen, mondd, hogy dolgod volt, nem érsz rá egész nap a neten lógni, még 1-2 kedves üzenetváltás, és aranyosan elköszönsz, fáradt vagy, elmész aludni. Ezt csináld egy pár napig, pontosabban csak ezt csináld. És meglátod, a férfi hogy reagál. Ha ezek után eltűnik, akkor ne sajnáld, nem jelentettél neki különösebben semmit. Ha továbbra is keres, netán elkéri a telefonszámod, vagy randit kér, na, akkor lehet majd kicsit komolyabban venni. Addig semmiképp.
Persze, ez csak az én meglátásom.
Mára randira hívott.
2 hét telt el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!