Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok mennyire kizáró ok az, ha a pasi érzékeny, intenzíven tud érezni?
3
Tény, hogy sokan az olyan férfit preferálják, de ők olyanok is. Zsák a foltját megtalálja. Akiknek olyan férfi kell, azokat a nőket nem keressük ugyebár? Keressük csak a hozzánk hasonló lányokat/nőket!
4
Megkérdezhetem, hogy milyen háttérről van szó, ami ennyire durva?
Támasznak lenni meg...nem erről szól egy kapcsolat, hogy egymással megoszthatja a problémáit mindkét fél? Szerintem teljesen normális, hogy időnként mindenkinek támaszra van szüksége.
No problem, mert nem nézek romantikus filmeket! xD Ha meg egy-egy szépen felépített robbantáson vagy lövöldözős jeleneten érzékenyül el, akkor le is pacsizok vele!
Amúgy tényleg nem baj ha emellett nem egy anyuci pici fia. Nekem volt ilyen barátom, nem ez volt a baj, hanem hogy mellette az anyja vágta a körmét, sírva rettegett ha cigányok sétáltak el mellettünk és képet lett volna kutyába is lemenni, hogy mindenki elfogadja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!