Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfi sosem kaphat feltétel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi sosem kaphat feltétel nélküli szeretetet? A szeretetért meg kell dolgoznia?

Figyelt kérdés

Ezzel szemben a nőnek indulásból kijár a szeretet? Nem kell annyi mindent letennie az asztalra mint egy férfinak, hogy kiérdemelje azt?

Erről szól a nemek közti egyenlőség amit annyira akartunk?

2021. okt. 30. 23:59
 71/103 anonim ***** válasza:
97%
Az én párom nem macsó, nem egoista és nem történő. Sokkal jobban bánok a pénzzel, mint ő, segítség nélkül én szereztem bútorozott ingatlant jól frekventált helyen, mert én viszont meg törtető vagyok, ki is harcolom a fizetésemeléseket, folyton dolgozok is. Viszont, ha a párom csúnya és buta lenne, akkor nem választottam volna. Jó a haja, izmos formás a lába, szabályos arányos arcvonásai vannak. Ha kategorizálsz, hogy alfa, meg béta akkor szólok, hogy az alfa nő sem az omegát fogja választani, de a béta, gamma sem. Az alfa nő, béta férfi kapcsolatban még a legtöbb férfi egy idő után elkezd vergődni a kisebbrendűség-érzésben, ha a nőnek jobban fut a szekér. Nyilván én vagyok a főnök az anyagiakban, de ha a párom egy nyavajgó, hisztis, depressziós alkat lenne, nem lennék neki való.
2021. okt. 31. 10:49
 72/103 anonim ***** válasza:
94%
Édesapádra jellemzők ezek a negatív dolgok?
2021. okt. 31. 10:51
 73/103 anonim ***** válasza:
97%
Én nem tagadok semmit, tőlem azt hiszel amit szeretnél. Csak gondoltam szólok, hogy ezzel az “én tudom csak a tutit mindenki más hülye” hozzászólásoddal taszítód a nőket, de nyugodtan maradj ilyen, jobban is járnak ha nem állnak le veled. Minden jót:)
2021. okt. 31. 10:51
 74/103 anonim ***** válasza:
95%
*hozzáállasoddal
2021. okt. 31. 10:52
 75/103 A kérdező kommentje:

70

De nem az, hogy bárkivel! Minek csúsztatsz?

A súlyos jellembeli hibák nyilván taszítóak egy nőben.

De miért ilyen elvárások a fontosak neked és nem az, hogy emberileg hogyan áll, milyen?

Két ember megismerheti egymást, megszeretheti egymást csak azért mert emberek! Mindenkiben van szerethető! Aki mást állít az az ördöggel szövetkezett!

Az, hogy a pasik hajlandóak megismerni a nők többségét csak annyit jelent, hogy emberként tekintenek rájuk és nem valamilyen versenyként kezelik a párkeresést, mint ti nők!

2021. okt. 31. 10:52
 76/103 anonim ***** válasza:
97%

Emberileg elég rosszul állsz, kérdező.

Egyébként még mindig várom azt a törvényt, ami szerint emberi jog a szeretet. Mutasd meg, vagy be is ismerheted, hogy azt se tudod, miről beszélsz.

2021. okt. 31. 10:54
 77/103 A kérdező kommentje:

73

Most nem leszek elfogult. Elég sokszor leordította anyámat. És anyámnak sosem fordult meg a fejében lelépni. Mert apámnak jól mozog társaságokban,’jól szövegel és megjelenésre is férfias. Tehát tesztoszteronban átlag feletti az tuti. Meg fiatal korában is sok nője volt.

Normális az lett volna ha én is hasonló sikerű leszek ugye? De nem ez lett, hiába a kiváló tanár, ha alacsonyabb a tesztoszteron szint, kevésbé nézel ki férfiasnak semmit sem ér az egész!

2021. okt. 31. 10:56
 78/103 A kérdező kommentje:

77

Nincs törvénybe iktatva, na és? Attól még nincs jogod szeretve lenni, ha te is jó ember vagy és tudsz szeretni?

Mi lenne ha a templomban arról prédikálnának, hogy Isten csak Gézát meg Bélát szereti, Jancsit meg Gabit nem? A szeretettel nem szabad licitálni!!

2021. okt. 31. 10:58
 79/103 anonim ***** válasza:
79%

79

Sajnos a meleg férfiakat se szeretik sokan..ők miért nincsenek szeretve? :(

2021. okt. 31. 11:00
 80/103 anonim ***** válasza:
94%

Nincs törvénybe iktatva, te hát nem jog, mint ahogy azt te állítottad.

Szeretek, de nem téged, hanem azt, akit arra érdemesnek tartok és aki úgyszintén szeret téged. A szeretetet nem lehet kikényszeríteni, nem lehet kierőszakolni. Ha azért leszek rossz ember, mert nem szeretem a bolygó összes emberét, akkor örömmel leszek rossz ember.

Nem tudom, nem érdekel, ateista vagyok.

2021. okt. 31. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!