Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfi sosem kaphat feltétel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi sosem kaphat feltétel nélküli szeretetet? A szeretetért meg kell dolgoznia?

Figyelt kérdés

Ezzel szemben a nőnek indulásból kijár a szeretet? Nem kell annyi mindent letennie az asztalra mint egy férfinak, hogy kiérdemelje azt?

Erről szól a nemek közti egyenlőség amit annyira akartunk?

2021. okt. 30. 23:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/103 anonim ***** válasza:
95%

Igaz, milyen jó is volt, amikor a nőknek alapvető jogok nem jártak, rájuk nehezedett minden háztartás, ideértve a gyerekvállalást gyakran egy olyan férfi mellett, aki semmibe vette őket. Tényleg, milyen szuper is volt, amikor közel semmilyen lehetőségük nem volt arra, hogy a saját céljaik után menjenek.

Istenem, annyira látszik, hogy ezek a szerencsétlenek sose beszélgettek nőkkel, pláne idősebbekkel.

2021. okt. 31. 00:22
 12/103 anonim ***** válasza:
98%
A panaszkodáson szeretnél valamit, kérdező?
2021. okt. 31. 00:22
 13/103 anonim ***** válasza:
95%
8: ezzel a szöveggel magadat, ill. a férfiakat alacsonyítod le. Lefordítva nekem ez azt jelenti, hogy a nő megnézni, hogy milyen partnert választ magának, miközben a férfinak tulajdonképpen mindegy, csak lyuk legyen.
2021. okt. 31. 00:24
 14/103 anonim ***** válasza:
2%

#13 vagy a férfi örül ha valaki nem utasítja el, amíg a nők addig válogatnak amíg kedvük van.

Szóval az éhező kisgyerek is igénytelen, amikor segélycsomagon él, miközben csak azt kap?

2021. okt. 31. 00:26
 15/103 A kérdező kommentje:

13

Ha a férfiak is úgy kezdenének válogatni mint a nők akkor mi lenne? 1%-a lenne a Föld lakosságának párkapcsolatban?

Mi a baj azzal, hogy elfogadod a ellenkező nem tagjait úgy ahogy vannak, emberként tekintesz rájuk és nem mindenféle akadályt és csapdát állítasz eléjük? Mi a baj ha a többségnek megadod az esélyt megmutatni magát? Ez annyira embertelen lenne?

2021. okt. 31. 00:27
 16/103 anonim ***** válasza:
96%

Szia, bombanős.

A szeretet még mindig nem jár alanyi jogon.

2021. okt. 31. 00:29
 17/103 A kérdező kommentje:

14

De tényleg ez van. Hány visszautasítások át kell mennie egy nem macsó átlag férfinak mire kap egy nőt. Ezzel szemben a nő csak ásítozik és:”következő!”. Esküszöm mintha nem is emberi lények lennének hanem valami ösztönös szelekciós sejthalmaz.

18/103 anonim ***** válasza:
89%
Érdekes ez a szeretet-dolog, legalábbis részemről. Van, akit első látásra szeretek, pedig rengeteg hibája kiderül később (és azok ellenére is tovább szeretem). Aztán van, aki meg bármit megtenne, az eszem tudja jól, mégsem vagyok képes szeretetet kicsikarni magamból iránta. Olyan is volt, hogy imádtam, szerettem az adott férfi személyiségét, humorát, stílusát, mindennap órákat beszélgettünk és mégsem bírtam elviselni, hogy hozzám érjen, undorított, hogy mennyire szőrös a teste (mégcsak nem is az arcvonásaival volt gondom). Szerettem. Megbántott övön aluli poénokkal is néha, még csak ki sem állt mellettem mással szemben és azután is szerettem, teljes szívemből, úgy mondom, hogy elvárások nélkül, mégse tudtam megadni neki a szexet, nem. Mondtam, hogy elhagyom, keressen mást, akivel megélheti, de még a szex nélkül is ragaszkodott, nem engedett el (a halálával lett vége). Aztán a jelenlegi partnerem meg olyan szép, élmény hozzáérni, de nem sok humora van, csak az autók érdeklik, őt másképp szeretem. 8 éve éldegélünk így, még rossznak sem mondanám ezt a kapcsolatot. Az összetettebb személyiségű embereknél a szeretet, szerelem olyan elképesztő széles skálán, annyi formában, minőségben fordulhat elő, hogy semmilyen szabály nem fedi le. Nem látom, hogy a nők többet kapnának belőle, nemegyszer éltem meg én is viszonzatlan szerelmet. Szerintem nem nemfüggő, inkább személyfüggő,nem mindegy kik milyen kontextusban találkoznak, mik az igényeik, a prioritási sorrend stb.
 19/103 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, miért baj, ha nem adok esélyt mindenkinek? Ha csak olyannal kezdek párkapcsolatot, akivel hosszan és komolyan tervezek, mert belsőleg összeillünk és vannak közös érdeklődéseink és terveink? És igen, bármennyire szúrja az oldaladat, a szexhez kell a kölcsönös vonzalom. Ennek hiányában miért feküdnék le bárkivel is?

A szeretet NEM jog. A szex NEM jog.

2021. okt. 31. 00:30
 20/103 anonim ***** válasza:
0%

#19 tehát elismered hogy van egy réteg aki nyugodtan meghalhat szeretet nélkül, magányosan.

Gratulálok

2021. okt. 31. 00:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!