Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfi sosem kaphat feltétel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi sosem kaphat feltétel nélküli szeretetet? A szeretetért meg kell dolgoznia?

Figyelt kérdés

Ezzel szemben a nőnek indulásból kijár a szeretet? Nem kell annyi mindent letennie az asztalra mint egy férfinak, hogy kiérdemelje azt?

Erről szól a nemek közti egyenlőség amit annyira akartunk?

2021. okt. 30. 23:59
 51/103 anonim ***** válasza:
97%
A The Secret History rohadt jó könyv.
2021. okt. 31. 02:12
 52/103 anonim ***** válasza:
92%
Azon túl, hogy a 48(én) és a 49-es hozzászólást nem ugyanaz írta, nem érzem magam attól rossz embernek, hogy bizonyos külső tulajdonságok nem vonzanak, sőt bizonyos tulajdonságok taszítanak. Ilyen ez a világ. Másnak a párom taszító, mert alacsony, mert pocakja van, mert jeges az arca. Megint másnak meg egyéb kizáró ok. A külső nagyon fontos (mint írtam), mert kell a vonzalomhoz. Ha te annyit értettél meg abból amit írtam, amennyit kiemelték, az szomorú, de jól mutatja miért nem érted, hogyan működnek a kapcsolatok és miért ragaszkodsz az elméleteidhez.
2021. okt. 31. 02:13
 53/103 anonim ***** válasza:
96%

Nekem nem volt kizáró ok semmilyen hajszín, de a tiédhez hasonló háborodott gondolkodás viszont igen. :D

Elmondanád, mi volt sértő abban, amit írtam, és hogy "tekintek emberekre"?

Úgy tekintek emberekre, hogy hozzám illő partnert kerestem (és találtam), mivel azt szeretném, ha lenne esély akár egy életre berendezkedni.

A kategorizálást, meg a nemlétező hipergámián való vergődést, szintezgetést te csinálod. :D Egyébként mindenkinek van valamilyen szintje, amit az én értékrendemben nem csak az adottságai határoznak meg, hanem inkább a gondolkodása, cselekedetei, a külső terén pedig az, hogy mit hoz ki magából, mennyire igényes. De biztos ezen is majd megy a sértődés, hogy én mit képzelek.

Inkább az mit képzel, aki mondjuk elhízva, rendszeresen zsíros hajjal, műveletlen, elmebeteg tahóként, szakadtan öltözve próbálkozik nálam, és hisztit vág le, ha eszembe sem jutna leállni vele. Inkább akkor már ő a hipergám, aki saját magánál jobbat akar.

Ha meg másnak valamilyen hajszín kizáró ok, akkor mi van? Mi van, ha egyszerűen nem tetszik neki, taszítja? Direkt erőszakoljon magára olyan embert, aki nem tetszik neki?

2021. okt. 31. 02:18
 54/103 anonim ***** válasza:
91%

Teljesen kár ezekkel a selejtekkel vitatkozni, mert úgyse értik meg, mit ír a másik. Egy kis részt kiragadnak belőle, amibe bele tudnak kötni, jól kitekerik amit az ember mond. Biztos azt várják, hogy majd valaki itt szánalomból hirtelen elhagyja a párját és majd velük kezdenek. 😂

Én egyszer leírtam, hogy mielőtt megismertem a férjem, beszélgettem egy másik pasival, aki nagyon jól nézett ki /katona volt/ de borzalmas volt a személyisége és ez nagyon taszított, végül rövid időn belül le is zártam vele az ismerkedést. Aztán az volt, hogy én egy szemét qrva vagyok, mert esély sem adtam neki és miattam maradt szingli. 😂 Végül is csak egy másik egyedülálló pasi mellett döntöttem és lett végül a férjem, de ez már nem lényeges. Csak az számít, hogy nem akartam egy felnőtt 30x-en túli férfit leszopni csak azért, hogy legyen egy jó napja.

2021. okt. 31. 05:11
 55/103 anonim ***** válasza:
96%

Egy-egy alkalommal, mikor feljövök ide és éppen impulzusszakítani akarok a pàrommal, akkor ràjövök, hogy nem is akarok... :D

54.: nekem is volt egy "katonàm", 3 randit éltünk meg, mikor ràm förmedt, hogy megcsalom, és kirakott a kocsijàból, és otthagyott a semmi közepén. Akkoriban dolgoztam és levelezőn csinàltam a màsoddiplomàmat, örültem, hogy luk van a $eggemen, nemhogy több pasit futtassak... Amúgy sem hobbim. Utàna kb. 2 évvel bejelölt facen, meg megint évvekkel később. Nem is tudom, hogy gondolta... Nem lehet, hogy ugyanaz a pasi volt? :D

Kérdező: a szeretet nem feltétel nélküli. Azért tenni kell. Nem a nőknek vagy a férfiaknak, hanem az embereknek. De miért is akarom ezt "bemesélni" egy idiótànak...

2021. okt. 31. 05:56
 56/103 anonim ***** válasza:
95%

Haha én sajnos nem emlékszem már az enyémnek a nevére de ha látnék róla egy képet akkor lehet tényleg ugyan az az ember lenne. Nagyon zakkant volt szegény. 😂

2021. okt. 31. 06:08
 57/103 anonim ***** válasza:
96%

Kár vitatkozni velük.. Az ilyen embernek általában önértékelési gondja van, a külvilág visszajelzése alapján gondolja magát értékesnek vagy értéktelennek. Mivel szerintem ezek az emberek már fiatalabb korukban is visszahúzódóak, önbizalomhiányosak voltak. Más társaságuk se nagyon volt, nem jártak el közösségbe, bulikba, programokra stb.

És mivel középiskola után megszűnnek az irányított, támogatott szociális helyzetek,

ezért a fentebb említettek végigkísérik őket kb az egész életükön át, ha nem tudnak belőle kitörni. Mivel ugye a felsőoktatáson túl azonban az új társas kapcsolatokat végképp önerőből kell kialakítani. Aki erre nem képes, az gyakorlatilag magára marad, nincs hová fordulnia segítségért.

Tehát az incelség legfőbb oka az általános szociális analfabétizmus és kóros zárkózottság. Vagy más esetben a külső is lehet, de olyan férfiakat látok csajjal hogy ezt elvetem.

2021. okt. 31. 06:48
 58/103 anonim ***** válasza:
93%
Feminácit hajtogató neve Budai Péter. Lebuktál 😎
2021. okt. 31. 08:56
 59/103 anonim ***** válasza:
3%
A nők alapból nem képesek a szeretetre. Csak megjátsszák, ha érdekük fűződik hozzá.
2021. okt. 31. 09:55
 60/103 anonim ***** válasza:
96%

59

Jó tudni, hogy az összetört szívem fájdalma csak megjátszott…aki ilyeneket ír annak az anyja nem volt képes szeretetre vagy mi bajod van?

2021. okt. 31. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!