Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találkozhatok olyan 30-40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találkozhatok olyan 30-40 közötti nőkkel, akik igazi kapcsolatot keresnek, és nem feltétel számukra a kocka has,180cm feletti testmagasság, és az, hogy a férinak legyen haja?

Figyelt kérdés

(Kérlek, hogy csak unalomból, vagy azért, mert valamivel nem értesz egyet, ne válaszolj erre a kérdése, csak ha van konkrét ötleted. Amit leírok, csak nagy általánosságok, hogy mégis álljon itt valami, és nem feltétlen kell egyetértened vele. Köszönöm. )

Szívesen megismerkednék hozzám hasonló anyagi és életbeli tapasztalatokkal rendelkező nővel (nyilván az élettörténetemet nem itt fogom leírni, hanem ha esetleg valakivel elkezdönk komolyabban beszélgetni, akkor úgyis megtudja, hgy mire gondolok), aki szeret utazni, nem fél az autóban, nem gátlásos, nem nézek híradót, nem stresszel olyasmin, amire nincsen ráhatása. Nem szeretem a nyári hőséget, és inkább egy agyváros, mint vidék. Törzsgyökeres budapesti vagyok, aki inkább autóban ül, mint a közösségi közlekedésen aszalódjon, és mindig úgy gondolkozom, hogy ha mondjuk ma lennék 100 éves, akkor mit mondanék 41 éves önmagamnak. Körülményekhez képest nem szeretnék úgy élni, hgy a végén azt mondom bárcsak. Bárcsak utaztam volna eleget. Bárcsak megvettem volna azt az autót. Bárcsak elköztöztem volna. Bárcsak mertem volna vállalni, hogy belekezdek, amibe nem kezdtem. Stb.

Tapasztalat alatt azt értem, hogy ha pl. valaki élt már huazmosabb ideig külföldön, teljesen máshogyan látja a világot. Ahogyan az is, aki mert változtatni, és nem a lagyon vízben üldögélte végig az életét. Nem mondom, hogy nem szívesen sportolnék valamit, de még nem találtam meg azt a tevékenséget, ahol nem az órát nézném, hogy mikor telik el már az idő.

2020. febr. 19. 08:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Rajtad áll az egész. Az ilyen "hol találhatok" kérdésekre nincs válasz, akárhogy is fogalmazzátok meg. Ha tesztek érte, akkor a munkahelyen, neten, utcán is találhattok ilyen embereket. Ha nem tesztek, akkor sehol.
2020. febr. 19. 08:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nők nálam vannak. Bármelyiket viheted, kezdve a feleségemmel.
2020. febr. 19. 13:33
 3/3 anonim válasza:
Szia! Ha olvasod ezt a topicot még, írj vissza. 39-es, hasonló gondolkodású nő vagyok.
2020. aug. 10. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!