Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20-25 év közötti lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-25 év közötti lányok nektek mennyire fontos, hogy olyannal jöjjetek össze akinek van autója?

Figyelt kérdés
Valahogy cikinek érezném férfiként, hogy nekem nincs autóm de a csajomnak van. Ha fontos, nektek hogy legyen autója akkor milyen autót preferáltok?
2020. jan. 23. 17:57
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Fontos. Lehetőleg ne három hengeres legyen, viszont fogyasszon keveset! A Suzuki Swift és a Baleno nagyon bejövős. 25 N
2020. jan. 23. 18:01
 2/10 anonim ***** válasza:
60%

Nekem van egy saját meg egy céges szóval nem igazán érdekel. Annak azért örülök ha legalább jogsija van mert ha hosszabb utat kell levezetni vagy teljesen ismeretlen helyre megyünk akkor nekem is ad egy biztonságérzetet, hogyha képben van aki mellettem ül, esetleg át lehet adni a vezetést kicsit.

Az, hogy milyen autó nem érdekel márka szempontjából. Fontos, hogy biztonságos legyen szóval azért ez kizár sok régi vagy olcsó autót. Az ilyen "veszek hitelre 20 millás izmozós verdát" idiótáktól viszont kivagyok. Sokra megy a 20 millás kocsijával ha bármi baja lesz legalább fél évre le kell tenni mert nincs 1 milliója megjavíttatni. Vagy éppen a gatyája is rámegy a benzinköltségére. Legyen egy biztonságos, középkategóriás autója ami nem pénznyelő és kész.

2020. jan. 23. 18:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem érdekel. Ha a barátomnak lenne autója, attól még nem lenne az ingyen taxim. Ebben a korosztályban akinek saját autója van, ott jellemzően a szülők vették a gyereknek, nem ő saját magának, úgyhogy abszolút nem érzem magam lemaradva, csak mert az én szüleimnek ilyesmire nem futja.
2020. jan. 23. 18:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem fontos, nekem sincs még (de ha lenne se számítana)
2020. jan. 23. 19:06
 5/10 anonim ***** válasza:
25%
Nekem nincs autóm de egyszer lesz.A jogsim is hamarosan befejezem.Szerintem egy pasinak legyen autója.Nem azért mert akkor cipelheti a valagam, (és a pénze sem érdekel)hanem mert ez férfias arra utal hogy tud irányítani, talpraesett.Nehogy már én a kis törékeny nő hordjam a nadrágot.
2020. jan. 23. 19:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Fontos tudni azt is, hogy milyen városokban vagy településeken vagytok.
2020. jan. 23. 19:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Le sem kakkantom.

21/L

2020. jan. 23. 19:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Megyeszékhely, 100ezer feletti lakosú város
2020. jan. 23. 19:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
20 perc tömegközlekedésre lakok mindentől (maximum), hol nem szarom le az autót szerinted? Mire az ember a városban elmegy egyik pontból a másikba, kivárja a dugót és talál parkolóhelyet, gyalog vagy busszal háromszor odaér.
2020. jan. 23. 20:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem fontos ha még nincs neki, de a jövőben akarjon jogsit, autót mert én komolyan tervezek és pl ha gyerek lenne hogy oldana meg a szállítását ha én mondjuk épp nem érek rá? Nekem van saját autóm de örülnék ha a páromnak is lenne. 25N
2020. febr. 21. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!