Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyi az a minimális kereset egy 30-35 közötti férfinél (vidéken és a fővárosban vagy inkább külön külön), ami alatt kacagás tárgya lesz a szemetekben az adott személy? Ez igenis fontos kérdés, nem viccként tettem fel. Mert meglévő probléma.
Budapest:
Nincs saját lakása/hitele van/albérlet: 200-250 nettó minimum
Van saját lakása/nincs hitele: 150+ már jó
Vidék:
fogalmam sincs, Budapesten élek, nem kezdek vidékiekkel.
Bocs, lehet utálni.
Nekem nincs saját lakásom, albérletben lakom, 280 nettó a keresetem- ha esetleg bárkit érdekel (mielőtt jönne a "és te mennyit adsz bele" felháborodott kérdéssorozat).
Senkit nem nevetnék ki az anyagi helyzete miatt.
Viszont csak olyannal kezdenék aki el tudja magát tartani egyedül is (mindegy, hogy albérletben, vagy sajátban) és akinek nem gond közös programot szervezni velem.
Hát ami engem illet, én inkább sírnék, mint kacagnék, ha valaki nem érzi magát kellemetlenül 30 évesen havi 100-al, miközben én annyit diákmunkával keresek, amihez még nyelvtudást vagy más ismereteket sem kértek, csak ládákat kellett pakolni, meg leltározni, meg ilyen alja hülyeségeket... És ez a szar semmi volt 800-1000 forintos órabér, amihez ha hozzátanulsz egy idegennyelvet, vagy nem vagy síkhülye a számítógépekhez, 2000-es órabérrel kapsz melót. Aztán az sem egy emberfeletti tehetség, csak egy icipici szorgalom és érdeklődés.
Én nem akarom elhinni, hogy valaki, aki kitanul egy szakmát, és nem csak azt nyalja be, amit eléraknak, meg azt csinálja meg, amit kérnek tőle, hanem egy kicsit is szívén viseli a tudományát, és van hivatástudata, nem képes kicsit többre vinni. Nem kell ehhet tetves mérnönkek lenni, csak talpraesettnek és szemfülesnek egy icipicit. :D De komolyan, miért lepődöm meg... Sokan a Google keresőjét sem képesek használni, nemhogy karriert tervezni, vagy a lehetőségeiket szemügyre venni...
2: Huhh akkor beleesek*** :D (albi, saját kocsi, nincs hitel)
Komolyan egy off erejéig: azért az is vicc ami utóbbi időben történt az ingatlan piaccal árak tekintetében (ami most egy szoba, régen kis lakást kaptál azért)... Én most kicsit bajban vagyok, mert nekem tavasz végén költöznöm kell innen. Anyum barátnőjének lakásában nagyon baráti alapon laktam eddig. (Nem adja már ki, használni fogja). Ahogy elnéztem az árakat, nem lesz egyszerű főleg cicával. :) Azért bent vagyok 3 csoportban is (Bp, Pest megyés, kisállatos), hátha valami jót találok.
Bocs az offért.
ps: Szerintem most lesz majd kicsit "értéktelen a fizum", nem mintha eddig olyan 'fúdejó' lett volna. :(
***"Pénz és párkapcsolat. Mennyit keresel?" topik 18-as hsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!