Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy korkülönbség (15-30 év) feltétlenül balul üthet ki egy párkapcsolatban? Ellenpéldákkal tudtok-e szolgálni? Kisebb a szakítás/válás esélye, ha nincs vagy csak minimális a korkülönbség?
Köszönöm a válaszokat! :)
Ezek szerint azon áll vagy bukik minden, hogy a feleknek mennyire hasonló az érdeklődési köre, mennyire tudnak kompromisszumokat kötni?
Olyat ismerek aki 22 évvel idősebb férfival jött össze. 4 évvel később megözvegyült. Igaz, a férj beteg volt. De én ebben látom a legnagyobb problémát, ha saját magamra gondoltam, és arra milyen lenne ennyivel idősebb férfi. Engem megilyesztett, hogy szinte nem is tudnánk együtt megöregedni, mert ő eleve idősebb lenne, jóval hamarabb meghalna mintha kisebb a korkülönbség. Én ezért nem jöttem volna össze soha 10-20 stb évvel idősebb férfival.
1 pár van a környezetemben akik hasonlóan állnak. Ott 15 év korkülönbség van, és 12 éve vannak együtt. A többieknél általában a férfi idősebb 1-5 évvel, és pár olyan is van ahol a nő idősebb 2-4 évvel. Én is idősebb vagyok a férjemnél egyébként, 3,5 évvel. 30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!