Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év korkülönbség mikor kezd el elfogadhatóvá válni?
Olyan 20 éves kor körül.
26/F
Na, hogy miért is...a megfigyeléseim ezt mutatják. A barátnőim 17és22 év között voltak, a 20on felülieknél már nem volt az a húúdeöregmarha vagy-típusú vicc.
26/F, továbbra is
Mondjuk olyan 20-22 éves kor felett.
Azért, mert ha az egyik fél 20 alatti, nagyon könnyen befolyásolható, manipulálható, sokszor még 20-21 évesen is, és ezt az idősebbek ki is használják.
Ha 16 éves egy lány akkor szerintem már elfogadható egy 21 éves fiúval ha jár. De ha valaki már 20 éves és a párja meg 25 akkor az bármely felállásban elfogadható, ha a fiú 5 évvel idősebb akkor is, ha fiatalabb akkor is.
Szerintem azért, mert sokszor egy 16 éves lány van olyan fejlett érzelmileg is, hogy a 21 éves fiúval járjon. 20 éves kor után meg az az 5 év nem számit.
14, méghozzá a beleegyezési korhatár miatt.
Na de azért személy szerint ezzel én nagyon nem értek egyet, szerintem változtatni kéne ezen a szabályon a btk-ban!
18 éves kortól már szerintem oké. Innentől jogilag is felnőtt már, és szerintem is ez egy jó kor arra, elég érettség várható el, hogy valaki teljesen el tudja dönteni kivel szeretne szerelmeskedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!