Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány, ha a nő idősebb? (4 évvel)
Van egy csodálatos lány... álmaim nője minden tulajdonság alapján. 2 hónapja nemet mondott, viszont tovább beszélgettünk, ismerkedtünk és mostmár hajlik a felé, hogy belemenjünk egy párkapcsolatba
A probléma ott van, hogy ő idősebb 4 évvel (25 éves). Már dolgozik, van fizetése... nekem viszont még hátravan 3 év az egyetemből, és "fizetés" csak a hobbimból származó jövedelem. Nők, nálatok ez gond? Gondolván arra, hogy ő már idősödik, benne van a házasodási és gyerekvállalási korban... és miattam kellene 3 évet várni.
Másképp hihetetlenül találunk :)
21/F
Ha szeret, várni fog, ez nem okoz gondot szerintem Manapság a nők többsége 30 körül szül, bőven belefér.
35N
Hát nem tudom...
A párom 5 évvel idősebb, amíg nem volt gyerek nem éreztem annak, de most már igen. Én 39 F ő 44 N.
Már 3 éves a gyerek de neki még mindig elég havi 1szex amíg gyerek előtt heti 2-4 volt...
Nem tudom ez a kor miatt is van-e vagy csak az anyaság?
Köztünk is ennyi van (én 28N, ő 24F), jövő hónapra vagyok kiírva szülni.
(Igaz korábbi kapcsolatból nekem már van egy 6 éves lányom.)
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólását :) És a bátorító vagy kevésbé bátorító véleményeket is... Köszönöm!
Magamról talán ezen a területen annyit mondanék el, hogy az érzelmekkel nem játszok! Eddig 1 barátnőm volt, 3 éve volt 1 11 hónapos kapcsolatom, és jónéhány barátnőm lehetett volna azóta de egy sem érdekelt mert belülről nem fogtak meg. Komolyan gondolok egy párkapcsolatra, úgy hogy annak néhány éven belül házasság legyen a "vége", ha tényleg jól egyezünk. Ami ebben az esetben egy belátható 3 év. Szóval nem játszok :)
Ha hasonlóan gondolkodtok a jövőt illetően... pl nem pisiled össze magad a hàzassàg gondolatàra, ami nàla màr esélyes, akkor működhet.
Nálunk a férjemmek 3,5 év van. 24 voltam mikor összejöttünk, ő majdnem 21. Komolyan gondoltuk mindketten. Én 25, a fèrjem csak 22 éves volt mikor összehàzasodtunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!