Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy nő a munkahelyemen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miksa96 kérdése:

Van egy nő a munkahelyemen aki 12 évvel idősebb nálam nagyon jól érezzük magunkat amikor kettesben vagyunk de van egy férje megy egy gyereke és látszik hogy tetszik neki szerintetek jóőtlett lenne ezt megbeszélnünk?

Figyelt kérdés

2016. júl. 3. 03:49
 1/6 MilitaryTurtle ***** válasza:
85%
Ne rondíts bele más kapcsolatába, te sem szeretnéd hogy a küszöbödön reggel egy kg szar várjon.
2016. júl. 3. 04:06
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Ne próbáld meg, mert az mindenkinek fájdalommal jár! Meg amúgy is: házi nyúlra nem lövünk.
2016. júl. 3. 05:11
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Felesleges.

Valószínűleg csak barátként tekint rád, ezt rontanád el, ha nyíltan rányomulsz.

Főleg hogy te alkalmi szexet akarsz csak ajánlani. (Ami önmagában is lehet számára megalázó.) Eszedben sincs vállalni a felelősséget, ha lebuktok és kirakja a férje.

2016. júl. 3. 08:08
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Arra nem gondoltok hogy lehet a nő is alkalmi szexet akar?

Persze ez nyilván elítélendő, én biztos bele nem mennék ilyenbe, de hát sokan csinálják ezt sajnos.

2016. júl. 3. 09:42
 5/6 anonim ***** válasza:

#4-es, én is ezt mondtam, míg férjnél voltam.

De 40 évesen most lehet, h. belemennék, valószínűleg még élvezném is.

Van egy hasonló témájú, napjainkban játszódó regény is: "Forró túlórák" címen (eredetiben In Office Hours, kb. Munkaidőben)

Az meg, hogy valakinek férje van, általában szép, monogám dolog, de rengeteg olyan házasság is van, ahol a férj már jóval korábban, esetleg többször is félrelépett (és nincs már a házastársak között érzelmi kötelék)...

Gondolom, a gyerek(e) nem lenne jelen ;)

2017. máj. 1. 12:27
 6/6 anonim ***** válasza:
És aztán mi lett a folytatás? Megbeszéltétek? Volt akció?
2022. jan. 13. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!