Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyi az a minimális kereset egy 30-35 közötti férfinél (vidéken és a fővárosban vagy inkább külön külön), ami alatt kacagás tárgya lesz a szemetekben az adott személy? Ez igenis fontos kérdés, nem viccként tettem fel. Mert meglévő probléma.
Figyelt kérdés
Őszintét, ha lehet. Nem pontozok le senkit.2017. dec. 3. 16:41
11/15 A kérdező kommentje:
Munkám van, nem minimálbéres. Vegyész vagyok, régi 4 éves főiskolai diplomás. Van autóm is, nem ócska vacak, albérletben élek.
2017. dec. 3. 18:05
12/15 anonim válasza:
7: elég gyenge az a befolyás, ha nettó 280-as állást protekcióznak. Az a szint nagyon nem itt kezdődik.
13/15 anonim válasza:
Senkit nem nevetek ki a fizetése miatt, de ahogy én is el tudom tartani 2 gyermekemet egyedül hiteles saját lakásban nélkülözés nélkül, ugyanúgy azt várnám el a másiktól, hogy mindegy mennyit keres, de önállóan képes legyen eltartani magát és ha megismerkedünk, ne nekem kelljen plusszban őt is eltartani, ha megyünk valahova és ne kelljen akkor miatta összehúzni a nadrágot, merthogy most minden hétvégére jut utazós, kirándulós programunk. 35N
14/15 anonim válasza:
Bármennyire is keveset keres az illető, számomra nem kacagás tárgya. Az viszont baj, ha annyit keres, hogy ő egymaga éppen hogy kijön úgy, hogy nem költ hobbira, kikapcsolódásra, szabadidős tevékenységre. Ilyen emberrel nem sok mindent lehet kezdeni, kb. sehova nem lehet vele elmenni. Budapesten szerintem 180-190ezer Ft az, amiből már jut szórakozásra. Vidéken nem tudom, talán 150 ezer.
15/15 anonim válasza:
A rezsi meg közös költségek felét ki tudja fizetni, néha egy-egy közös program beleférjen. Ennyi. Hogy ez mennyi pénzt jelent, az kismillió dologtól függ. De inkább keressen kevesebbet, mint hogy 12 óra szalagmunkát csináljon 500as órabérben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!