Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 18-25 közötti lányok, nők!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-25 közötti lányok, nők! Nektek mennyire fontos az alábbi ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

Mennyit nyom a latba, ha az adott férfinak van egy normális munkája és autója?

Sokkal vonzóbb számotokra ugyanaz a pasi, ha ezekkel is rendelkezik?

2016. aug. 7. 18:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
75%
Nem a kocsijával ismerkedek úgyhogy nem fontos az autó. A munkáról meg annyit, hogy ha van munkája az jó dolog. Nem kell álomfizetés de ne segélyből éljen ha lehet. Tisztességes munkája legyen a tisztességes embernek. :) 25L
2016. aug. 7. 18:58
 2/26 A kérdező kommentje:
#1, értem. Nem számít, de mégis számít. :D
2016. aug. 7. 18:59
 3/26 anonim ***** válasza:
83%
Egy normális csajnál nem fog számítani mi a munkád, de sokat elárul rólad, ha mondjuk közmunkás vagy 5 éve vagy tisztességes munkád van, de lehet nem magas fizetésért
2016. aug. 7. 19:02
 4/26 anonim ***** válasza:
8%

Számít.

Nekem is van autóm és én elég kényelmes ember vagyok. Általában autóval megyek mindenhova. Jó ha a férfinak is, mert így legalább nem nekem kell érte mennem, ha megyünk valahova együtt.

Állása is jó ha van, mert nem nekem kell meghívni vacsorázni. (inkább fele-fele arányban szeretek fizetni)

Sokat számít, ha ez a két dolog megvan.

2016. aug. 7. 19:04
 5/26 anonim ***** válasza:
54%

Nem ez a mérvadó,de nagyon sokat elárul egy emberről a munkája.Nekem fontos,hogy tisztességes legyen(ne autótolvaj vagy maffiózó)és szeresse,amit csinál,legyenek álmai és ami mégfontosabb,tegyen is értük!

20L

2016. aug. 7. 19:06
 6/26 anonim ***** válasza:
1. vagyok. a Kocsira írtam, hogy nem számít. A munka meg abból számít, hogy ne legyen semmihez sem értő ingyenélő, hanem tisztességesen dolgozzon. Ne legyen az a mese vége, hogy én tartsam el vagy valami, ahogy én sem várom el, hogy eltartsanak.
2016. aug. 7. 19:07
 7/26 anonim ***** válasza:
Nem fogok álszenteskedni, igenis számít, de nem ez az elsődleges és döntő, huszonéves egyetemistától pl. nem várhatom el, hogy munkája is meg kocsija is legyen.
2016. aug. 7. 19:09
 8/26 anonim ***** válasza:
61%

basszus ez a szöveg, mint valami nyálas film "legyenek álmai" és ha az az álma, hogy legyen egy bomba nője?

Öcsém, ezek a mai csajok milyen álszenteskedő kis pénzéhes cafkák. Ráadásul az értelmi szintjük is egyre alacsonyabb.

Azért jobb autóval menni randira, mint a -20 fokban buszozni egy órát, nem?

Vagy esetleg az se gáz, ha elmentek moziba és nincs nála egy forint sem? És a lány fizet a fiúnak

2016. aug. 7. 19:11
 9/26 anonim ***** válasza:
Az autó annyit jelent, hogy lusta gyalog vagy tömegközlekedéssel közlekedni. És hogy menőzzön vele. Semmi értelme.
2016. aug. 7. 19:18
 10/26 anonim ***** válasza:
75%
#8 munkáról volt szó,nyilván a "legyenek álmai" arra vonatkozik,hogy mondjuk nem egész nap a számítógép előtt ül és egész életében a gyártósoron dolgozik és alkoholizál,hanem mondjuk orvos akar lenni,vagy egy céget alapítani és ezeket igyekszik meg is valósítani.Használd egy kicsit az eszed és láss a sorok mögé...
2016. aug. 7. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!