Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-25 közötti lányok, nők! Nektek mennyire fontos az alábbi ismerkedéskor?
Mennyit nyom a latba, ha az adott férfinak van egy normális munkája és autója?
Sokkal vonzóbb számotokra ugyanaz a pasi, ha ezekkel is rendelkezik?
#9 az autó arra jó,hogy ne kelljen igazodni a járatokhoz
Én pl Pest mellett lakom és itt ritkán jár a busz és a hév, hétvégén 21:30 után nem jár busz
Hétvégén óránként jár csak
Én eleget utaztam tömegközlekedéssel, hogy megutáljam a büdös, koszos buszokat, villamosokat
Ja meg persze nem kell elviselni a tolakodó, nyáron izzadt embereket magam körül
De még sorolhatnám, de akinek nincs autója, az mindig irigy lesz arra, akinek van. Ez a rosszindulat.
Nem számít!
Ez csak a felületes és kényelmes nők ideálja.
20L
Az autó természetesen pluszt jelent. Mégis csak oda megy az ember ahova akar, akkor amikor akar. Mobilisabb. Tökmindegy milyen kocsi, csak menjen. Ha meg valaki kovsibal jár, az megbízhatóságot sugall, mert iszik vagy vezet. Aki meg nem alkesz, az megbízhatóbb.
A rendes állás biztonságot jelent. Férfiként mondom, hogy pár választásnál nekem szempont, hogy legyen fix jövedelme a nőnek. Nem kell milliók, csak jöjjön a gempa minden hónapban.
Nekem mindig rendes állásom volt, nem sűrűn iszok, mert nem lehet tudni hogy mikor kell kocsit vezetni. Megbízhatónak tartom magam.
Amúgy ha szeretnél csajozni, akkor ne kocsival tedd, mert le se sz.arják. Inkább javíts a hozzáállásodon és legyél magabiztos. Legyen életcélod.
"Inkább javíts a hozzáállásodon és legyél magabiztos. Legyen életcélod."
Mi a fene,itt mindenki Pua tanácsadó?
Legyen célod, légy magabiztos, legyenek álmaid... mi a francért toljátok ezeket a közhelyeket?
Igenis jobb ha van autója és állása, mintha csóró lenne és a szülein élősködne.
Az anyagi dolgok igenis fontosak, főleg ha saját családot, házat szeretne.
Vagy nektek az is jó, ha a srác szobájában nyomorogtok 2 gyerekkel a szülei házában?
A munka nem plusz pont hanem alap! Vagy mégis mit csinál? Ha tanul, akkor még talán oké! Utána kötelező dolgozni, hacsak nem örökölt egy vagyont. Ingyenélő lustákkal nem sok nő akar kezdeni.
A kocsi nem számít.
Szóval nehogy azt hidd, hogy majd ettől fognak ráizgulni. Jó dolgok ezek, de ha ezekkel akarsz nőt fogni az szánalmas.
16-os vagyok
Már meg ne haragudj, hogy válaszoltam a kérdésedre, akkor bocs. Amúgy a zárójeles részt felsorolásnak értettem mint úgy összesen az anyagi dolgok. És egyébként igen, pl van autóm és 25 alatt vagyok.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!