Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit nem szeretnek feltétel nélkül a szülei, az hogy alakítson ki normális párkapcsolatot?
Szüleim nagyon rendes,tisztességes emberek,akik nagyon sok mindent biztosítottak nekem, rengeteg dologért hálás lehetek nekik. De nálunk a szeretet mindig feltételhez volt kötve. Megtanultam kisgyerekként, hogy a jó jegyek,rendrakás,segítés és társai amikkel kiérdemelhetem a szüleim szeretetét és elismerését, ahogy azt is, hogyha bármiben hibázok,elrontok,nem csinálok,nem hozok olyan jó teljesítményt stb. akkor haragszanak rám. Anyagi téren ők nagyon sok mindennel elhalmoztak, de szeretni nem nagyon tudtak,vagy legalábbis nem jól mutatták ki.
A társkeresés baromi szarul megy, mindig olyan lányokba szeretek bele, akik nem szeretnek, akiknek a szeretetét "ki kell érdemelni", tudom, hogy ez hülyeség, de ez a minta ivódott belém, hogy a szeretet nem jár csak úgy,hanem azért tenni is kell, különben nem érdemled meg. Bár sok lány volt, akik szerettek, de én nem tudtam őket viszont szeretni, nem is tudtam mit kezdeni a túlzott ragaszkodásukkal, engem ez inkább kiábrándított és menekülőre fogtam az ilyen helyzetekből. Azon gondolkodom, h felkeresek egy jó pszichológust, mert ez így nem mehet tovább.
A pszichológus jó ötlet szerintem, mert nem szégyen segítséget kérni, ha úgy érezzük valami nem megy az életünkben.
Amúgy valószínűleg lehetnél türelmesebb magaddal, és engedni hogy kicsit szeressenek csak úgy! Nem rögtön menekülőre fogni a dolgokat.
Utolsó, azért mert neked sikerült,hurrá,örülünk..
Csak tudod minden ember más,más a tűréshatára és a kérdező valószínűleg nem
pont azokon a dolgokon ment keresztül ,amin te...
Igenis vannak olyan,főleg gyerekkori traumák,amik egy életen keresztül
kísértik az embert, még úgyis hogy segítséget vesz igénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!