Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi sosem kaphat feltétel nélküli szeretetet? A szeretetért meg kell dolgoznia?
Ezzel szemben a nőnek indulásból kijár a szeretet? Nem kell annyi mindent letennie az asztalra mint egy férfinak, hogy kiérdemelje azt?
Erről szól a nemek közti egyenlőség amit annyira akartunk?
62
Ne hülyéskedj, dehogynem!
A nőknek igen! Ki várja el tőlük, hogy legyen diplomájuk, magasan jövedelmező állásuk, komoly szociális készségeik, humoruk, karrierjük, kocsijuk, házuk meg ilyenek?
Én ilyenről nem hallottam. Az abszolút max az szerintem annyi, hogy ne legyen kövér. Tehát már a természetes lényükben is szeretik a férfiak a nőket, még úgy is, hogy gyakran hisztis kígyók megannyi jellembeli hibával! Igen, a nők jellemben nem állnak valami jól! A férfiaknak jobb érzékük van valamiért ehhez.
Na akkor mit válaszolsz erre?
Ó, szóval szerinted alapvető jog? Ezt melyik törvénykönyv melyik paragrafusa állítja? Bemásolnád, kérlek?
A legtöbb nő saját magától elvárja ezeket, de sokuktól kapásból a szülei is. Az értelmes férfiak is elsősorban maguk miatt törtetnek előre és hogy elérjék a céljaikat. Olyan pedig még mindig nincs, hogy egy nem alapvetően szereti a másikat. Külön-külön egyéneket szerethetsz.
Ha könnyebben jut valaki szeretethez, akkor sem alapvető emberi jog, ahogy a szex sem az. Ismételten, mutass egy törvényt, ami ez állítja, ugyanis a jogokat törvényekbe foglalják. Hajrá.
63
Lehetnék. De nem csak magam nevében beszélek. Más finom, gyengéd természetű pasasok is egyedül tengetik a környezetemben. Valamiért a macsó külsejű agresszív egoista férfiaknak sosem voltak nő gondjaik. Ezek a csupasz tények. Ti erre buktok ösztönileg. Ahogy írták előttem, az alfa körül tömörültök, mint az őskorban. Ezért tartanak az alfák 4-5 nőt, míg a béták vért izzadnak, hogy egy párkapcsolat összejöjjön. Azelőtt évekig szex nélkül keményen kell teperniük a pénzért, elismerésért. És ha az már meg van akkor szóba jöhetnek ők is néhány nem elhízott átlag csajnál!
#64 amiről te írsz az legkevésbé sem feltétlen szeretet, sőt szeretet se, hanem csak a bizonyítéka annak hogy egy üres senki vagy, akinek annyi kell hogy viszonylag tetszetős legyen a háztartási alkalmazottja aki ez által alkalmas a Szent Falloszod belehelyezésére is. Hogy milyen ember, az nem számít. A szexért megalkuvást csomagolod ilyen magasztos köntösbe hogy 'feltétel nélküli szeretet' 🤦 Komolyan eret vágok tőled.
Világéletemben kiszúrtam és kerültem az ilyeneket. De ahogy az incelséged bizonyítja, mások is.
Nem a 62 voltam. Ez az első válaszom a kérdéshez.
"nőknek igen! Ki várja el tőlük, hogy legyen diplomájuk, magasan jövedelmező állásuk, komoly szociális készségeik, humoruk, karrierjük, kocsijuk, házuk meg ilyenek?"
Ebben a formában valóban nem várja el a párom, de én se tőle. A páromnak szakmája van, mint fentebb írtam magánvállalkozó, tehát a jövedelme változó, most a pandémia alatt pl épp csak kijön belőle, de mikor összejöttünk 3 különböző helyen dolgozott, hogy fenn tudja tartani az épp induló vállalkozást.
A komoly szociális készség terén valóban jól áll, azt elvárom, de ő is hülyét kapna tőlem, ha ülnék csak, mint egy zsák krumpli a társaságban, vagy otthon. Kifejezetten olyan nőt keresett akinek hasonló a humora, akit bátran bevihet egy társaságba, mert elboldogul. És nekem ez pl nem volt adott, évek alatt jutottam el odáig, hogy relatíve hamar oldódjak idegenek között is. A humor persze adott volt, ahogy a képesség is, hogy gyorsan reagáljak helyzetekre, tudjak poénkodni, visszacsípni ha kell.
A karrier, vagy még inkább a munkám szeretete és a folyamatos fejlődés szintén elvárás volt a párom részéről is. Szörnyű, ha valaki leül és bőven kielégíti a tv az igényeit. Kell, hogy az ember nyitott maradjon, fejlődjön, keresse a kihívásokat. De ez magammal szemben épp úgy elvárásom, ahogy a párommal szemben és ahogy a párom részéről elvárás.
Páromnak mikor megismertem nem volt kocsija, aztán egy öreg skoda favoritja volt, majd cserélgette őket, hol volt, hol nem. Szóval messze nem elvárás a részemről az autó, mellesleg mostmár nekem is van.
Háza sem volt, egy lerúgott panel lakása volt, de az se volt elvárás, csak hogy külön lakjon.
Mégis összejöttünk és együtt vagyunk 7 éve.
Igenis vannak elvárások a nők felé is, mint fentebb írtuk többen is, szánalmas, ha már bárki jó. Soha nem jönnék össze olyannal, akinek mindegy csak legyen. Vagy vannak konkrét elvárásai amiknek megfelelek és ezért ENGEM akar, vagy esélye sincs.
68
Ugyan már. Köztudott, hogy nincsenek szűz alfák, akármennyire tahó bunkó, emberileg nulla selejtek legyenek is. Egyszerűen vonzódtok hozzájuk ennyi. Vonzódtok a magas tesztoszteron szinthez mert az látványos másodlagos férfi nemi jellegeket alakít ki rajtuk, agresszívekké és egoistává teszi őket. Nem, nem a magabiztosság a vonzó nektek hanem az egoizmus! Mert az egoizmus magas tesztoszteronra vall! És nektek a tesztoszteron szintje határozza meg mennyit ér emberileg egy férfi.
Ez a szomorú igazság. Kár tagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!