Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi sosem kaphat feltétel nélküli szeretetet? A szeretetért meg kell dolgoznia?
Ezzel szemben a nőnek indulásból kijár a szeretet? Nem kell annyi mindent letennie az asztalra mint egy férfinak, hogy kiérdemelje azt?
Erről szól a nemek közti egyenlőség amit annyira akartunk?
"férfiakat és csak valami hűséges szófogadó házikedvenc szintjén vannak."
Az előbb még csak a kemény fsza gyerekeknek volt nője, most meg mind szófogadó kiskedvenc?
De ezt a logikai bukfencet el is engedtem.
Ha ismernéd a párom, nem mondanád ezt. Egy kapcsolatban épp azért kell mindkét félnek egészséges önálló felnőttnek lennie (az ezekhez szükséges képességek birtokában), hogy a kapcsolatban is megmaradjon az egyéni szuverenitás egészséges szinten.
De felesleges magyarázkodni. Nekem jó így, páromnak is jó így és a kapcsolat is működik. Nekem ennyi pont elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!