Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfi sosem kaphat feltétel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi sosem kaphat feltétel nélküli szeretetet? A szeretetért meg kell dolgoznia?

Figyelt kérdés

Ezzel szemben a nőnek indulásból kijár a szeretet? Nem kell annyi mindent letennie az asztalra mint egy férfinak, hogy kiérdemelje azt?

Erről szól a nemek közti egyenlőség amit annyira akartunk?

2021. okt. 30. 23:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/103 A kérdező kommentje:

26

Akkor ezzel az erővel és vehemenciával azt válaszold meg, hogy a férfiaknak az átlag nők nagy része miért megfelelő mint potenciális partner, társ, még a nőknek az átlag férfiak csak nagyon kicsi része a megfelelő? Magyarán honnan és mire fel ez a nagy válogatás? Ennyire utálatosak a férfiak? A férfiak úgy általában szeretik a nőket de ti nők úgy általában undorodtok a férfiaktól, vagy mi van?

2021. okt. 31. 00:44
 32/103 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, amúgy le is szarom a szánalmas incelek sorsát. Világi lúzerek vagytok. Köpködni meg feminácizni tudtok, de mégis ti vagytok azok akik nem kapnak szexet💀
2021. okt. 31. 00:45
 33/103 A kérdező kommentje:

27

Tudom, ezt már megszoktam :)

De azért köszi ;)

2021. okt. 31. 00:45
 34/103 anonim ***** válasza:
0%

Nőknek az alfa kell, ezért felel meg olyan kevés nő.

Férfiaknak törődés, aki beköti a sebeket csata után, az pedig kinézet független.

Ezért fele meg egy átlagos nő egy férfinak, és ezért nem felel meg egy átlagos férfi egy nőnek

2021. okt. 31. 00:46
 35/103 anonim ***** válasza:
93%
A fizikai vonzalmat egyszerűen nem lehet kikényszeríteni, ezt kellene megérteni... Ha pedig az embernek soha senkinek nincs sikere, akkor leülni önmagával szemben és elgondolkozni, mi lehet a gond. Ha a 21. században én még mindig a Napkirály divatját követem, vagy az egyenlítő a síelés a hobbim, vagy bármit hozhat ék példának, tehát, ha minimálisan sem idomulok a jelenkori normához, akkor ilyen, hozzám hasonló partnert kell keresnem. Ha nem fürdök, sörhasam van, fekete fogaim, Angelina Jolie nem fog utánam futni és fordítva. Mind a külső, mind a belső adottságokon javíthat valamennyit az ember, innentől a szorgalmán múlik.
2021. okt. 31. 00:48
 36/103 anonim ***** válasza:
94%

Látom a gyűlölködés és az előítéletek mennek, csak éppen valódi értelem nincs mögötte.

A barátomhoz vonzódok, nagyon is, de kétlem, hogy valóban érdekel, amit írok. Nem élek farkas falkában, így nem használom az "alfa" szót emberekre (ajánlom, hogy te se tedd, minden nő számára erős intő jel), de megnyugtatlak, hanem a művészeti pályákról van szó, a barátom semmilyen területen sem "alfa" - jelentsen ez akármit is.

A férfiak gondolkozását (amit nem lehet általánosítani) én nem tudhatom, nem is érdekel. Kérdezd meg a barátaidat, haverjaidat. Elárulok egy titkot: értelmes ember, nemtől függetlenül válogat és azzal jön össze, akiben a leginkább meglátja azt az embert, aki a társa lehet, akit szerethet és aki kiegészíti.

Jaj, senki sem szereti vagy utálja a másik nemet alapvetően, legfeljebb pár szélsőséges alak. Embereket, jellemeket szerethetsz, nem azt, ami a lába között van. Az már szexualitás, de addig is el kell jutni.

Jó tudni, végtére is hónapokon ápoltam a páromat (tűzbaleset), de biztos megint le leszek szólva, hogy az "alfa" kell - ami ismételten, mit is jelent?

(#19 + #23 + #26 + #)

2021. okt. 31. 00:49
 37/103 anonim ***** válasza:
89%
#36 Aranyos vagy ,hogy próbálkozol velük beszélgetni ,de felesleges. Ezek a pasik menthetetlenek, hiába írsz bármit, mindig a nők lesznek a hibásak és te csak femináci lehetsz, ha nem értesz ezzel egyet. Én amikor elmondom véleményemet (mint a tied) akkor csak annyit kapok tőlük, hogy jó dE tE máS vAgy. Igen biztosan annyira special snowflake lehetek, a kiválasztott. XD
2021. okt. 31. 00:54
 38/103 A kérdező kommentje:

30

Ez a baj, a nők általában a limbikus rendszerükkel “gondolkodnak”, míg a férfiak a szürkeállományukkal. Ezért is tűnnek kevésbé emberségesnek és a döntéseik ezért tűnnek szeszélyesnek, kiszámíthatatlannak és logikátlannak. Gyakran ugye pont olyan kapcsolatot választanak amiben szenvednek mert még azt is eltűrik ha elég jó a pasi genetikája. Logikátlan de az esetükben teljesen normalis.

2021. okt. 31. 00:56
 39/103 anonim ***** válasza:
0%

#36 grat hogy ennyi szocioszexuális ismereted sincs hogy tisztában legyél alapvető társadalmi pozíciókat jelölő fogalmakkal.

Leápolod a kigyúrt férjed mint egy rendes szolga, igazi béta nő.

#37 dehogy vagy más, betanult hülye szöveget tolsz nem véleményt formálsz.

2021. okt. 31. 00:57
 40/103 anonim ***** válasza:
0%
Úgy tűnik béta/omega nők járnak ide kommentelni, azt azt hiszik hogy kívül állnak a szocioszexuális lépcsőn miközben ők is felfele kapaszkodnak, vagy a minimum hogy egy szinten keresnek
2021. okt. 31. 00:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!